AKTIVNÍ POMOC CHRTŮM - PSŮM GREYHOUNDS

Datum: 06.10.2014
Praha 6. října (PROTEXT) - Na světě se dějí nejrůznější věci a ne se všemi vždy souhlasíme. Všechno však zvrátit nemůžeme, ale pokud každý změníme jen málo, můžeme nakonec udělat všichni hodně. Jsme organizace Greyhound Adoption Czech Republic (GACR) a naším...
Praha 6. října (PROTEXT) - Na světě se dějí nejrůznější věci a ne se všemi vždy souhlasíme. Všechno však zvrátit nemůžeme, ale pokud každý změníme jen málo, můžeme nakonec udělat všichni hodně. Jsme organizace Greyhound Adoption Czech Republic (GACR) a naším prvořadým cílem je zachránit životy psů, těžce zkoušené mizernými životním podmínkami. Chráníme životy vysloužilých dostihových chrtů, psů greyhoundů z Irska nebo Velké Británie, kteří za sebou mají dostihovou kariéru, pomáháme chrtům ze Španělska, zejména rasám španělský galgo nebo podenco. Zpracovali jsme komplexní program adopce vysloužilých dostihových chrtů. Pejsky nejen přivezeme, ale pomůžeme s jejich začleněním do nového prostředí, řešíme nečekané situace, které mohou v životě nastat a které by mohly ovlivnit život adoptovaného pejska. V případě nemoci, jejíž výdaje by znamenaly pro nového majitele velkou zátěž, můžeme přispět na veterinární výkony a případné operace. Pomůžeme s výcvikem a výchovou nových adoptovaných členů domácnosti. Svým programem Adopce chrtů, pomáháme pejskům najít nový domov a prožít spokojené stáří u hodných lidí v České republice. Všichni psi jsou vykastrováni, přeočkováni, jsou vyšetřeni veterinářem, mají mezinárodní cestovní Europas a samozřejmě smlouvu o převodu vlastnictví psa. Tento program není výdělečnou činností, je aktivitou soucitu a lásky ke zvířatům, která svůj život zasvětila „zábavě“ lidí a kteří si zaslouží dožít svůj život v důstojném a klidném prostředí. Předem všem děkujeme za každý zachráněný život i velké díky za finanční dary, které nám umožní se o pejsky starat. Finanční částky si můžete na základě Darovací smlouvy odečíst ze základu daně. Nahlédněte naše internetové stránky http://www.adopcechrtuforum.cz/, zkontaktujte se s těmi, kdo již pomohli, proberte své názory, obavy i postřehy na diskusním fóru http://www.adopcechrtuforum.cz/index.php. Máte-li jakékoliv dotazy, kontaktujte nás, rádi se Vám budeme věnovat. ADOPCE CHRTŮM – PROGRAM PRO NOVÝ ŽIVOT Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakty: GACR - Greyhound Adoption Czech Republic, občanské sdružení, Olšová 673 417 12 Proboštov
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.