Vyjádření Starostů a nezávislých Prahy 6 ke kauze černé stavby

Datum: 05.10.2014
Praha 5. října (PROTEXT) - Starostové a nezávislí v Praze 6 vyjadřují znepokojení nad další nepovolenou demolicí a následnou černou stavbou v Praze 6, která se podle pátečního sdělení médií tentokrát týká přímo kandidátky na starostku Prahy 6 za hnutí ANO Patricie Pražákové. ...
Praha 5. října (PROTEXT) - Starostové a nezávislí v Praze 6 vyjadřují znepokojení nad další nepovolenou demolicí a následnou černou stavbou v Praze 6, která se podle pátečního sdělení médií tentokrát týká přímo kandidátky na starostku Prahy 6 za hnutí ANO Patricie Pražákové. "Není přeci možné, aby kandidátka na starostku, která chce v Praze 6 skončit se starými pořádky, zároveň ve svém vlastním životě používala stejné metody, které kritizuje," shoduje se předseda občanského sdružení Šárecké údolí David Ptáček a členka občanského sdružení Bubeneč sobě Hana Ornestová, kteří společně reprezentují obě sdružení na listině Starostů a nezávislých v Praze 6. "Od začátku na mě ANO v celé Praze - navzdory mohutné a sebevědomé volební kampani - dělá dojem personální nouze," komentuje situaci lídr Starostů a nezávislých v Praze 6 Jan Lacina. "My jsme sestavovali pětačtyřicetičlennou kandidátku velmi pečlivě rok a půl právě proto, abychom neohrozili nějakou neuváženou nabídkou neposkvrněnou pověst Starostů a nezávislých, kteří si ji ve stovkách obcí, malých i velkých měst budují bezmála deset let. Pověst má totiž člověk jenom jednu," uzavírá za Starosty a nezávislé v Praze 6 Jan Lacina. Kontakt: Jan Lacina jan.lacina@volny.cz 775 755 140 Martina Jašková martina@gng.cz 777 578732 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.