Exotické orchideje v Praze

Datum: 02.10.2014
Praha 2. října (PROTEXT) - 2. - 5. 10. 2014, 7. mezinárodní výstava orchidejí, výstaviště PVA-Expo, Praha-Letňany. Kdo by neznal orchideje! Ale málokdo ví, že vanilka, kterou používáme při vaření a pečení, je také orchidej. Dnes začala na výstavišti v Letňanech výstava...
Praha 2. října (PROTEXT) - 2. - 5. 10. 2014, 7. mezinárodní výstava orchidejí, výstaviště PVA-Expo, Praha-Letňany. Kdo by neznal orchideje! Ale málokdo ví, že vanilka, kterou používáme při vaření a pečení, je také orchidej. Dnes začala na výstavišti v Letňanech výstava Orchidea Bohemica, v rámci které se prezentují pěstitelé, prodejci, botanických druhů orchidejí. Vanilku mezi nimi nenajdeme, ale najdete tam druhy, které jinde v České republice nekoupíte. Vystavovatelé letos přijeli z dálných zemí, jako je Peru, Ekvádor, Tchaj-wan či Malajsie. Ale samozřejmě na výstavě najdete i vystavovatele z bližšího Německa či České republiky. Pořadatelem výstavy je Dart s.r.o., na výstavišti pořádá souběžně ještě výstavy Model Hobby, HomeWork a Print in 3D. Kontakt: Tomáš Jalovec, tel.: 603 930 138, Jan Jalovec, tel.: 603 159 420, mail: info@dart-expo.cz, www.orchidea-bohemica.cz ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.