Veletrh SVĚT REKLAMY po sedmé v Praze

Datum: 01.10.2014
Praha 1. října (PROTEXT) - Prezentační veletrh firem z oblasti reklamy, marketingu a polygrafie SVĚT REKLAMY Praha se uskuteční po sedmé v Hotelu Diplomat v úterý 7. října 2014. Cílovou skupinou jsou zejména marketingoví manažeři firem, kteří právě na podzim připravují reklamní...
Praha 1. října (PROTEXT) - Prezentační veletrh firem z oblasti reklamy, marketingu a polygrafie SVĚT REKLAMY Praha se uskuteční po sedmé v Hotelu Diplomat v úterý 7. října 2014. Cílovou skupinou jsou zejména marketingoví manažeři firem, kteří právě na podzim připravují reklamní kampaně a plány pro vánoční sezónu a rok 2015. Jedná se o jednodenní, nízkonákladové a networkingové akce s cílem zprostředkovat kontakty mezi firmami v reklamní branži a s firmami - uživateli reklamy. Na neformálním setkání obchodníků nabízející strana prezentuje svoje produkty a služby ve standardizovaných a jednoduchých jednacích místech. Tato forma prezentace je dostupná a atraktivní bez nutnosti velkých investic také pro malé a střední firmy. Veletrh návštěvníkům z řad firemní klientely i zástupcům reklamní branže poskytne možnost navázat kontakty s řadou kvalitních vystavovatelů z oblasti reklamy, marketingu a polygrafie jako jsou např.: reklamní agentury, firmy zabývající se marketingovými službami, tiskárny, výrobci reklamních a dárkových předmětů, firmy z oboru velkoplošné reklamy, podpory prodeje, signmakingu, médií, také firmy nabízející stroje na výrobu reklamy, 3D tiskárny atd.. Vystavovatelé zde představí horké novinky, nové nápady, seznámí návštěvníky s účinností svých médií a předají podklady a prospekty pro další využití. Akci doplňují a činí atraktivní přednášky a doprovodné programy. Uznávaní odborníci seznámí zájemce s trendy, technologickými novinkami a vůbec aktuálními a inspirativními informacemi. Přednášky jsou rozděleny do 3 tematických bloků: - Online reklama efektivně - SEO, RTB, WordPress, sociální sítě, e-mailing, infografiky, mobilní aplikace, - Reklama - perspektivy a trendy - reklama vs. "propagace", guerilla marketing, nové trendy ve firemní komunikaci, kupónový marketing, ... - Grafický design aktuálně - role grafického a komunikačního designera, vizuální komunikace značek, design a právo. Pořadatelem je výstavnická společnost Omnis Olomouc, a.s., která se specializuje na pořádání převážně odborných veletrhů. Více na www.omnis.cz, také na facebooku, twitteru i Linkedinu Kontakt: Ing. Eva Fuglíčková manažerka veletrhů Omnis Olomouc, a.s. Horní lán 10a, 779 00 Olomouc tel: 588 881 427, 776 711 499 e-mail: fuglickova@omnis.cz www.omnis.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.