Hnutí Úsvit: Novela trestního zákoníku

Datum: 29.09.2014
Praha 29. září (PROTEXT) - Poslanci Úsvitu Marek Černoch, Petr Adam a další poslanci jsou podepsaní pod novelou trestního zákoníku, kterou se nyní bude zabývat vláda. Dotační podvod a poškození finančních zájmů EU možná přibudou k trestným činům, u kterých lze zajistit...
Praha 29. září (PROTEXT) - Poslanci Úsvitu Marek Černoch, Petr Adam a další poslanci jsou podepsaní pod novelou trestního zákoníku, kterou se nyní bude zabývat vláda. Dotační podvod a poškození finančních zájmů EU možná přibudou k trestným činům, u kterých lze zajistit beztrestnost účinnou lítostí. Pachatel by tedy nebyl stíhán, pokud by uhradil škodu. Stát by mohl ušetřit a mnohem rychleji by se mu vracely peníze z neoprávněně čerpaných dotací. V případě podvodů s dotacemi se totiž často jedná o velmi sofistikované rozkrádání, jemuž chceme zabránit a potrestat skutečné gaunery, kterým se zatím daří uniknout a užívají si lehce nabytého majetku. Je hezké získat sedmičku křížovou, ale mnohem lepší je král nebo eso samotné. Jde nám o spravedlnost. Marek Černoch, poslanec Úsvitu přímé demokracie, člen ústavně-právního výboru, 777 946 902 Mgr. Petr Adam, poslanec Úsvitu přímé demokracie, člen hospodářského výboru, 725 130 343 Kontakt: Jan Zilvar, tajemník a tiskový mluvčí, mobil 739024400, tiskove@hnutiusvit.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.