Procházka na Kampě s tabletem

Datum: 19.09.2014
Praha 19. září (PROTEXT) - Festival Týden komunikace osob se sluchovým postižením klepe na dveře. V pátek 19. 9. 2014 zahájíme úvodní tiskovou konferencí spojenou s krátkým seminářem na půdě Senátu PČR. Hlavním tématem festivalu jsou komunikační prostředky osob se sluchovým...
Praha 19. září (PROTEXT) - Festival Týden komunikace osob se sluchovým postižením klepe na dveře. V pátek 19. 9. 2014 zahájíme úvodní tiskovou konferencí spojenou s krátkým seminářem na půdě Senátu PČR. Hlavním tématem festivalu jsou komunikační prostředky osob se sluchovým postižením a jejich využití v praxi. 3. ročník festivalu Týden komunikace osob se sluchovým postižením má na svém celorepublikovém programu několik novinek. Všichni milovníci Prahy jsou zváni na komentovanou procházku, při které budeme objevovat krásy a tajemství Malé Strany. Výklad je zpřístupněn lidem se sluchovým postižením využitím služby online simultánní přepis. Tablety půjčíme na místě. Procházka se uskuteční v sobotu 20. 9. 2014, sraz je u kostela sv. Jana Na Prádle v 10.45 hod, registrace nutná na jindrova@orbipontes.cz Více informací na facebookovém profilu festivalu. Celorepublikový program na: www.orbipontes.cz Kontakt: Monika Jindrová ORBI PONTES jindrova@orbipontes.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.