Vyjádření hnutí Úsvit k situaci kolem stadionu Bohemians 1905

Datum: 19.09.2014
Praha 19. září (PROTEXT) - Mezi pražským magistrátem a Prahou 10 se rozhořel spor o fotbalový stadion Bohemians Praha 1905 ve vršovickém Ďolíčku. Primátor hlavního města Tomáš Hudeček (TOP 09) nyní tvrdí, že udělá vše proto, aby stadion zůstal zachován a viní městskou...
Praha 19. září (PROTEXT) - Mezi pražským magistrátem a Prahou 10 se rozhořel spor o fotbalový stadion Bohemians Praha 1905 ve vršovickém Ďolíčku. Primátor hlavního města Tomáš Hudeček (TOP 09) nyní tvrdí, že udělá vše proto, aby stadion zůstal zachován a viní městskou část z toho, že chce stadion za milion korun zbourat a místo něj postavit za necelou půl miliardu obchody a garáže. Starosta Prahy 10 nařčení odmítá s tím, že stadion bourat nechce. Je to jako v Kocourkově. Je smutné, že teprve pod tlakem fanoušků a médií se pan primátor rozhodl situaci řešit. Navíc klub dostal výpověď z nájemní smlouvy k Ďolíčku po průtazích pražského magistrátu, který byť měl všechny potřebné podklady, nebyl schopný rozhodnout ve stanovené lhůtě 45 dní o výměně pozemků mezi majitelem stadionu, společností Bohemians Real a Prahou 10. Evidentně pražský magistrát nefunguje tak, jak by měl, když není schopný rozhodnout včas. A pan Hudeček se ještě zcela nepochopitelně nechává fotit v dresu tohoto klubu a s šálou na krku jako zachránce a přítel, i když dnešnímu sporu mohl předejít. Fotbal je náš národní sport, tak mu pomáhejme. Bez ohledu na barvy dresu. Marek Černoch, poslanec a kandidát Úsvitu na primátora hl. m. Prahy Jan Zilvar, tiskový mluvčí, 739024400
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.