Týden komunikace osob se sluchovým postižením

Datum: 16.09.2014
Praha 16. září (PROTEXT) - Výbor pro zdravotnictví a sociální politiku srdečně zve na seminář spojený s tiskovou konferencí, který se uskuteční v pátek 19. září od 10:00 hodin v Senátu PČR, ve Frýdlantském salonku při příležitosti zahájení 3. ročníku festivalu TÝDEN...
Praha 16. září (PROTEXT) - Výbor pro zdravotnictví a sociální politiku srdečně zve na seminář spojený s tiskovou konferencí, který se uskuteční v pátek 19. září od 10:00 hodin v Senátu PČR, ve Frýdlantském salonku při příležitosti zahájení 3. ročníku festivalu TÝDEN KOMUNIKACE OSOB SE SLUCHOVÝM POSTIŽENÍM (20. - 28. 9. 2014) Záštitu nad festivalem převzala paní senátorka Daniela Filipiová; Mgr. Daniel Herman, ministr kultury; MUDr. Svatopluk Němeček, MBA ministr zdravotnictví; Hlavní město Praha; Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy a Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR. Prezentující: - Daniela Filipiová, senátorka VZSP PČR; úvodní slovo - Bc. Renata Škopková, ředitelka ORBI PONTES; zahájení festivalu Týden komunikace osob se sluchovým postižením - Mgr. Petr Vysuček, prezident Asociace organizací neslyšících, nedoslýchavých a jejich přátel (ASNEP) představí Prelingválně neslyšící - Anica Dvořáková, držitelka ceny Olgy Havlové, předsedkyně Českého klubu ohluchlých představí komunikační možnosti ohluchlých lidí a uživatelů kochleárních implantátů - Jaroslav Winter, šéfredaktor portálu helpnet.cz představí svět nedoslýchavých osob•Ing. Petr Herian, předseda představenstva společnosti Newton Technologies, a.s. představí automatický přepis mluveného slova a jeho využití. - Gita Moravcová, Transkript online s.r.o. představí online simultánní přepis a jeho využití. Moderuje Monika Jindrová, ORBI PONTES. Tlumočení do českého znakového jazyka a simultánní přepis zajištěn. Screeningové vyšetření sluchu bude probíhat v Jičínském salónku, organizuje NF Dar Sluchu. Na nádvoří budovy Senátu bude k dispozici nadační fond Dar Zraku, který nabídne preventivní vyšetření zraku. 9.45 - 10.00 hod registrace, vchod přes recepci A, nutný průkaz totožnosti. Svou účast potvrďte do 17. 9. 2014 na e mail: jindrova@orbipontes.cz prof. MUDr.Miloš Janeček, CSc., v.r. předseda výboru Gestorka akce: senátorka Daniela Filipiová Vystoupení účastníků jsou chráněna autorskými právy. Účastníci souhlasí s případným zveřejněním svých vystoupení na internetových stránkách Senátu. Žádáme všechny účastníky i hosty, aby u sebe měli platný doklad totožnosti. Kontakt: Monika Jindrová ORBI PONTES z.s. tel. 724 17 32 17 e-mail: jindrova@orbipontes.cz www.orbipontes.cz https://www.facebook.com/OrbiPontes http://ztlumeno.blog.idnes.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.