Zábavné odpoledne pro děti i dospělé 17. září

Datum: 12.09.2014
Praha 12. září (PROTEXT) - Obecně prospěšná společnost Život dětem pořádá již patnáctým rokem veřejnou sbírku ve prospěch rodin s vážně nemocnými dětmi, známou pod názvem Srdíčkové dny. Sbírka proběhne v týdnu od 22.9. do 26.9. po celé republice. O.p.s. Život...
Praha 12. září (PROTEXT) - Obecně prospěšná společnost Život dětem pořádá již patnáctým rokem veřejnou sbírku ve prospěch rodin s vážně nemocnými dětmi, známou pod názvem Srdíčkové dny. Sbírka proběhne v týdnu od 22.9. do 26.9. po celé republice. O.p.s. Život dětem připravila k zahájení Srdíčkových dnů Zábavné odpoledne pro děti i rodiče, které se koná ve středu 17.9. 2014 od 13:00 do 16:30 hodin na nám. Míru v Praze 2. Pro všechny, kteří si toto veselé odpoledne nenechají ujít, je připraven bohatý program, který zahájí Mažoretky Zlaté Prahy. Akci podpoří řada zpěváků (Bára Basiková, Petra Černocká, Monika Absolonová, Hana Křížková, Míša Dolinová, Diana Kalashová, Standa Hložek, Petr Ševčík), i mnoho herců a moderátorů (Pavel Trávníček s Monikou Fialkovou, Kamila Špráchalová, Veronika Jeníková, Otakar Brousek ml., Martin Zounar, Martin Písařík, Jan Révai, Gábina Partyšová, Eva Decastelo). Návštěvníci budou mít možnost se vyfotit se všemi umělci ve fotostánku a odnést si domů fotografii s jejich podpisem. Na děti se těší klaun Ferda s balónkovou show a nafukovacím hradem a také pohádková Sněhurka. Chybět nebude ani malování dětských obličejů. Pro všechny návštěvníky je navíc připraveno preventivní vyšetření zdarma. Dětem změří zrak speciálním přístrojem oftalmologové z dětského očního centra Kukátko a dospělým zkontrolují mateřských znaménka a pihy dermatologové z Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Moderátor Zábavného odpoledne pro děti i dospělé Vlasta Korec představí také zcela novou kolekci magnetek se zvířátky, které si bude moci veřejnost zakoupit od studentů středních škol a učilišť v rámci Srdíčkových dnů v celé České republice. Výtěžek sbírky je určen vážně nemocným dětem na zakoupení zdravotních přístrojů a zdravotnického materiálu, kompenzačních pomůcek, speciální výživy a podobně. Kontakt: Život dětem o.p.s, Lindnerova 998/6, Praha 8, 180 00 Maria Křepelková - ředitelka e-mail: maria.krepelkova@zivotdetem.cz mobil: 603 216 461 www.zivotdetem.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.