Česká eurokomisařka bude mít na starosti spravedlnost

Datum: 10.09.2014
Praha 10. září (PROTEXT) - Česká eurokomisařka bude mít na starosti spravedlnost, spotřebitelskou politiku a otázky rovnosti Hnutí Úsvit vyjadřuje zklamání nad výsledkem vyjednávání vládní koalice o pozici českého eurokomisaře. Odborností Věry Jourové je regionální...
Praha 10. září (PROTEXT) - Česká eurokomisařka bude mít na starosti spravedlnost, spotřebitelskou politiku a otázky rovnosti Hnutí Úsvit vyjadřuje zklamání nad výsledkem vyjednávání vládní koalice o pozici českého eurokomisaře. Odborností Věry Jourové je regionální rozvoj a evropské fondy, což by se vzhledem k selhání České republiky ohledně čerpání evropských peněz hodilo. Od začátku záleželo především na tom, zda dokáže premiér Sobotka spolu s celou koaliční vládou pro naši komisařku vyjednat odpovídající rezort, kde by mohla zúročit své přednosti. Tento výsledek považujeme za selhání vládní diplomacie. Tak jak jsme již dříve upozorňovali, bylo nesmyslné dojednávat jméno kandidáta, aniž by vláda předtím zároveň alespoň předjednala jemu odpovídající rezort. Není možné mít přece univerzálního kandidáta pro všech 27 pozic. Takhle paní Jourová bude spravovat oblast, které vlastně vůbec nerozumí. A Českou republiku toto samozřejmě opět oslabuje. Tomio Okamura - předseda hnutí Úsvit Jan Zilvar, tajemník a tiskový mluvčí, tel.: 739 024 400, e-mail: tiskove@hnutiusvit.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.