NIC NENÍ ZADARMO

Datum: 01.09.2014
Praha 1. září (PROTEXT) - Vyzývám všechny kolegy z ostatních politických stran, aby přestali lhát Pražanům, že jde něco zadarmo!!! Nic není zadarmo!!! Za vše vždy zaplatíme buď přímo jako občané, nebo stát formou dotací z našich daní!!! Problém je v tom, že daně neplatí...
Praha 1. září (PROTEXT) - Vyzývám všechny kolegy z ostatních politických stran, aby přestali lhát Pražanům, že jde něco zadarmo!!! Nic není zadarmo!!! Za vše vždy zaplatíme buď přímo jako občané, nebo stát formou dotací z našich daní!!! Problém je v tom, že daně neplatí všichni. Populistický krok "zadarmo" se zaplatí z daní poctivých a pracujících občanů a lidé, co neplatí daně, to mají opravdu zadarmo. Jedinou logiku mají slevy pro děti, seniory a postižené občany. Neslibujte dopravu zadarmo ani jiné populistické sliby, které zhorší ekonomickou situaci Prahy! Je potřeba nastolit pořádek, zefektivnit státní správu a samosprávu! Musíme opět získat finance, o které nás připravila vláda Top 09 a Stan. Do čela radnice se musí dostat zkušený politik, který říká věci na rovinu! Jiří Janeček, kandidát na primátora za Občanskou konzervativní stranu http://www.okstrana.cz Kontakt: tel.: 731 142 999, e-mail: press@okstrana.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.