RODINNÝ DEN NA ŠIKLOVĚ MLÝNĚ PLNÝ HER A SOUTĚŽÍ

Datum: 24.08.2014
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 24. srpna (PROTEXT) - Nejen pro držitele Rodinných a Senior pasů byla uplynulá sobota ve znamení zábavy. Již tradičně se na Šiklův mlýn ve Zvoli nad Pernštejnem sjeli rodiny s dětmi i senioři, pro které zde byl nachystán celodenní bohatý program....
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 24. srpna (PROTEXT) - Nejen pro držitele Rodinných a Senior pasů byla uplynulá sobota ve znamení zábavy. Již tradičně se na Šiklův mlýn ve Zvoli nad Pernštejnem sjeli rodiny s dětmi i senioři, pro které zde byl nachystán celodenní bohatý program. Tentokrát na Rodeo aréně vystřídaly westernové závody různé atrakce pro děti a nechyběl zde ani stánek Kraje Vysočina s úžasným animátorem, který roztančil děti, rodiče i prarodiče. Senioři si mohli odpočinout u kávy a koláčku, děti si pak užily opékání špekáčků u táboráku. Hlavní pódium hostilo Václava Upíra Krejčího s jeho programem pro děti a na 16. hodinu k nám zavítala i skupina Kamelot se svým více jak hodinovým koncertem. I tento rok u nás proběhlo Vyhlášení výsledků REGIONÁLNÍ POTRAVINA KRAJE VYSOČINA 2014 a i samotní návštěvníci mohli ochutnat nominované i vítězné produkty. Kontakt: Více informací na tel.: + 420 566 567 400 nebo na http://www.sikland.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.