ŠIKLŮV MLÝN KONČÍ SEZÓNU 2014, BUĎTE U TOHO

Datum: 24.08.2014
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 24. srpna (PROTEXT) - Konec prázdnin se blíží a s ním i konec sezóny na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem. V sobotu si můžete naposled užít veškerý program a všechny atrakce, které tento největší přírodní zábavní areál v České...
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 24. srpna (PROTEXT) - Konec prázdnin se blíží a s ním i konec sezóny na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem. V sobotu si můžete naposled užít veškerý program a všechny atrakce, které tento největší přírodní zábavní areál v České republice nabízí. Již po celý týden může každý z našich návštěvníků hlasovat o nejlepší hru či o nejsympatičtějšího herce i herečku přímo u pódia na náměstí městečka. V sobotu pak bude velké vyhlášení. Přijďte i Vy podpořit své favority v tak trochu parodii na "Oscarové ceny" pod názvem Zlatý Šiklák. Večerní rozloučení s Vámi diváky herci jistě opepří nějakou tou zábavnou vsuvkou a scénkou. Nedělní program je pak očekávaným momentem nejen skalních fanoušků. Celý den je ve znamení „Šiklův mlýn tak trochu vzhůru nohama“. Herci si prohodí role a změní již tak humorná vystoupení na naprosto bláznivá představení. Konec sezóny bude na Šiklově mlýně jak jinak než ve znamení smíchu. Sobotní denní program začíná v 10 hodin na náměstí westernového městečka. Již o půl 12 na Vás čeká první vystoupení v největším přírodním westernovém amfiteátru v České republice a to humorné divadlo o karbaníkovi Jimovi, který stihl prohrát veškerý lup dříve, než se stihl rozdělit se svými kumpány. Těm se to samozřejmě nelíbilo a tak si pro Jima přišli rovnou do věznice. Po 14. hodině se pak v amfiteátru seznámíme se světem kovbojů a kovbojek a podíváme se na krásnou souhru koně a cvičitele. Samozřejmě nebude chybět vystoupení oblíbené lamy Sancho, poníků i našeho nového psího kamaráda Agiho to vše ve Zvířecí a westernové show. Před pátou hodinou se opět sejdeme v amfiteátru, abychom shlédli krásný dramatický dojemný příběh „Návrat“. Bitva u Little Bighorn právě skončila. Malé městečko je však stále sužováno utlačovatelem z řad svých obyvatel, který má zastání ve své bandě. Po několika letech se z války vrací George se svou indiánskou ženou, což se zásadně nelíbí novým vládcům městečka a začne válka. Celý den se završí již zmiňovaným Zlatým Šiklákem. Nedělní den "Derniéra" je pak takovým ohlednutím za sezónou v tom nejbláznivějším provedení, které si jen dokážete představit. Kontakt: Více informací na tel.: + 420 566 567 400 nebo na http://www.sikland.cz ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.