Bitva letounů na Šiklově mlýně

Datum: 17.08.2014
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 17. srpna (PROTEXT) - Na Modelářskou show se sjela elita v tomto oboru z celé České republiky. Nádherné modely letadel byly věrnými kopiemi opravdových letounů a propracovány do posledního detailu. Na jednom ze dvou letišť, kde se odehrávala...
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 17. srpna (PROTEXT) - Na Modelářskou show se sjela elita v tomto oboru z celé České republiky. Nádherné modely letadel byly věrnými kopiemi opravdových letounů a propracovány do posledního detailu. Na jednom ze dvou letišť, kde se odehrávala show, jsme mohli vidět například model letounu z 1. světové války nebo proudové letouny, které dosahují neuvěřitelné rychlosti 200 až 300 km/h. I když foukal velmi silný boční vítr, modeláři své modely ovládali opravdu bravurně. Poprvé na modelářské show na Šiklově mlýně jsme měli jedinečnou příležitost vidět upoutaný model neboli řízení letadla po lankách. Letoun se pohyboval ve vzduchu velmi rychle a změna směru pro něj byla otázkou mžiku. Na spodním letišti se poté odehrála bitva modelů letadel, kde nechyběly ani pyrotechnické efekty. Viděli jsme i akrobatickou show helikoptér a dramatický závod modelů aut na rodeo aréně. Již příští týden je na Šiklově mlýně Rodinný den. Bude pro Vás přichystána spousta her a soutěží. Kontakt: Více informací na tel.: + 420 566 567 400 nebo na www.sikland.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.