Nové dobrodružství se Čtyřlístkem u dinosaurů v DinoParku

Datum: 11.08.2014
Praha 11. srpna (PROTEXT) - Myšpulín, Bobík, Fifinka a Pinďa přijeli v sobotu 9. 8. 2014 za dětmi do DinoParku Harfa a společně poznávali dinosaury, soutěžili o pěkné ceny, fotili se s maskoty. Přišel mezi ně také Jaroslav Němeček - tvůrce českého komiksu Čtyřlístek - a dětem...
Praha 11. srpna (PROTEXT) - Myšpulín, Bobík, Fifinka a Pinďa přijeli v sobotu 9. 8. 2014 za dětmi do DinoParku Harfa a společně poznávali dinosaury, soutěžili o pěkné ceny, fotili se s maskoty. Přišel mezi ně také Jaroslav Němeček - tvůrce českého komiksu Čtyřlístek - a dětem se podepisoval do knih i časopisů. "Čtyřlístek vždycky rád cestoval - časem i prostorem. Navštívil vesmír, hlubiny moří, ale také budoucnost nebo minulost. Tentokrát se vydal do DinoParku za dinosaury z druhohor“, uvádí Jaroslav Němeček. "Čtyřlístek mám moc ráda a jsem nadšená, že jsem se tu v DinoParku mohla setkat s jeho tvůrcem“, komentuje Tereza Kostková, která mezi děti dorazila se svým synem Toníkem. Nechyběla ani tanečnice Libuše Vojtková se synem Matyášem a zpěvačka Jana Rychterová. Obě dětem rozdávaly zasloužené výhry ze soutěží. Aktivní zábava pro děti, dárky, dinosauři a postavičky Čtyřlístku v životní velikosti - to vše naleznou návštěvníci DinoParku Harfa v Praze a také v Liberci až do konce srpna. Postupně Čtyřlístek navštíví všechny DinoParky po celé České republice, v září to bude Plzeň, Ostrava a Vyškov. Více info ke Čtyřlístku: www.ctyrlistek.cz nebo http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cty%C5%99l%C3%ADstek_%28komiks%29 Více o DinoParku: www.dinopark.cz nebo http://cs.wikipedia.org/wiki/DinoPark Kontakt: Čtyřlístek, s.r.o., Tereza Čeňková, tel.: 607 081 485, obchod@ctyrlistek.cz DinoPark, s.r.o., Milan Choulík, tel.: 777 107 052, choulik@west-media.eu Fotografie na: http://bit.ly/1kwiiX9
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.