NEJLEPŠÍ RODEOVÍ JEZDCI NA ŠIKLOVĚ MLÝNĚ

Datum: 10.08.2014
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 10. srpna (PROTEXT) - V sobotu 9. srpna proběhlo v rodeo aréně na Šiklově mlýně mistrovství České republiky v rodeu a vy jste tak měli příležitost vidět to nejlepší ze současné rodeové scény. Stejně jako v předchozích letech se rodeo pořádalo...
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 10. srpna (PROTEXT) - V sobotu 9. srpna proběhlo v rodeo aréně na Šiklově mlýně mistrovství České republiky v rodeu a vy jste tak měli příležitost vidět to nejlepší ze současné rodeové scény. Stejně jako v předchozích letech se rodeo pořádalo ve spolupráci s Rodeo Corral. Závody začaly již v dopoledních hodinách disciplínami. Odpolední závody byly zahájeny slavnostním průvodem všech závodníků, kteří přivítali návštěvníky na tribuně. Jako první disciplína tohoto krásného letního odpoledne přišel na řadu Calf Roping, následoval Team Penning, rychlostní disciplína Barrel Race, atraktivní rodeová disciplína Steer Wrestling a celé závody byly uzavřeny disciplínou Cattle Branding. Soutěžilo se jak v kategorii senior tak také v juniorské kategorii. Během odpoledních rodeových disciplín se jezdci občas pěkně potrápili s tvrdohlavými telaty, která byla ve velmi dobré kondici a občas jezdce opravdu prohnala. I když z počátku odpoledne panovalo na Šiklově mlýně opravdové horko, o telata bylo vzorně postaráno a to pod neustálým dohledem veterináře. Kontakt: Více informací na tel.: + 420 566 567 400 nebo na www.sikland.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.