PŘILETÍ TUTO SOBOTU NA ŠIKLŮV MLÝN OPĚT I BELMONDO?

Datum: 10.08.2014
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 10. srpna (PROTEXT) - Již pátý ročník skvělé modelářské show se koná v sobotu 16.8.2014 na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem. Opět očekáváme velké množství nadšenců i profi modelářů, kteří patří ve svých kategoriích mezi elitu...
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 10. srpna (PROTEXT) - Již pátý ročník skvělé modelářské show se koná v sobotu 16.8.2014 na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem. Opět očekáváme velké množství nadšenců i profi modelářů, kteří patří ve svých kategoriích mezi elitu v České republice. K vidění budou nejrůznější modely letadel, které jsou kolikrát věrnou kopií skutečných letounů. Například modely stíhacích letounů, které dosahují rychlosti až 400 km v hodině. Minulý rok k nám přiletěl i německý bojový letoun, který dokonce napodoboval střelbu a ve finále shodil i bombu. Modeláři si opravdu umí se svými modely pohrát a tak není divu, že naším častým návštěvníkem je i letoun, který pilotuje úžasná kopie Belmonda. K vidění však bude i profi akrobatická show modelů helikoptér. Modeláři bugin pak zabojují v rychlostní soutěži. A co nás čeká na Šiklově mlýně předposlední víkend sezóny 2014? Rodinný den, a pro vlastníky rodinných a senior pasů mnoho slev a výhod. Kontakt: Více informací na tel.: + 420 566 567 400 nebo na www.sikland.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.