Televize Harmonie míří do pražských ulic

Datum: 04.08.2014
Praha 4. srpna (PROTEXT) - Televizní stanice HARMONIE TV připravila pro své diváky zajímavou akci, která bude probíhat od 8. do 14. srpna převážně v pražských ulicích a v blízkosti velkých obchodních center. Akce pojmenovaná HARMONIE TV ROADSHOW přinese do prázdinové atmosféry...
Praha 4. srpna (PROTEXT) - Televizní stanice HARMONIE TV připravila pro své diváky zajímavou akci, která bude probíhat od 8. do 14. srpna převážně v pražských ulicích a v blízkosti velkých obchodních center. Akce pojmenovaná HARMONIE TV ROADSHOW přinese do prázdinové atmosféry příjemné rozptýlení a zábavu ve formě setkání se známými tvářemi televize Harmonie, soutěžemi pro děti i dospělé o zajímavé ceny a bohatým programem. Na pódiu se představí nejen Eva Decastelo, Bořek Slezáček, nebo Veronika Petrová, ale i účinkující z veleúspěšného muzikálu Děti Ráje, či DJ Uwa se svou show. K dispozici budou zajímavé atrakce pro děti, skákací hrad, malování na obličej, soutěže o ceny. Pro dospělé je připraveno mobilní televizní studio, kde si návštěvníci budou moci vyzkoušet práci před i za kamerou a ověřit si jaké to je pracovat se čtecím zařízením. Jejich výkon bude nahráván a následně zpracován do krátkého spotu, který si každý z účastníků bude moci stáhnout z webových stránek harmonietv.eu, volně sdílet na sociálních sítích a pochlubit se tak přátelům se svým výkonem. Možná se zrodí nová moderátorská hvězda právě v ulicích Prahy. Akce se koná pod záštitou MČ Praha 1. „Chtěli jsme přinést do letní Prahy a okolí zajímavý prázdinový projekt, který by oslovil běžného televizního diváka v místech, kde v tuto chvíli vysíláme terestriálně a zároveň ukázat Pražanům i mimopražským práci v televizním studiu. Studio je samozřejmě jen v jakési Light verzi, ale i tak bude mít každý možnost zkusit si něco z televizní práce“, říká Roman Anton, ředitel HARMONIE TV. Termíny: 8.8. 2014 Praha - před Rudolfinem 9.8. 2014 Nová Živohosť - Juniorcamp 10.8. 2014 Praha - Metropole Zličín 11.8. 2014 Praha - Galerie Butovice 13.8. 2014 Praha - Žluté Lázně 14.8.2014 Praha - před Palladiem
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.