Letecký akrobat Martin Šonka zatočil na Šiklově mlýně i s diváky

Datum: 04.08.2014
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 4. srpna (PROTEXT) - Jeden z nejlepších světových akrobatických pilotů se v sobotu představil na aeroshow na Šiklově mlýně. Exhibici, ze které se i divákům točila hlava, tu vystřihl jediný český pilot světové série Red Bull Air Race Martin...
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 4. srpna (PROTEXT) - Jeden z nejlepších světových akrobatických pilotů se v sobotu představil na aeroshow na Šiklově mlýně. Exhibici, ze které se i divákům točila hlava, tu vystřihl jediný český pilot světové série Red Bull Air Race Martin Šonka. Více než 15minutové představení neskutečných výkrutů, volných pádů a neuvěřitelně blízkých průletů předvedl tento mistr letecké akrobacie před zraky více než 5000 diváků. Sedmý ročník oblíbeného setkání sportovních letadel na Šiklově mlýně však nebyl jen o něm. Své umění na obloze předvedli nejen piloti ultralightů, ale i bojového letounu či menších vrtulníků. Nechyběla ani již tradiční vsuvka kaskadérů Šiklova mlýna tentokrát v podobě akční scény z filmu Terminátor. Po setmění pak na všechny čekala Noční ohňová show tentokrát ve formě bláznivé scénky natáčení filmu o hraběti Drákulovi, kde nechyběl tanec krve s ohnivými vějíři, odvážné průjezdy kaskadérů na koních ohněm či nebezpečné hořící biče. Kontakt: Více informací na tel.: + 420 566 567 400 nebo na www.sikland.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.