Mistrovství ČR v rodeu již tuto sobotu na Šiklově mlýně

Datum: 01.08.2014
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 1. srpna (PROTEXT) - Už jste někdy viděli, jak se chytá tele do lasa nebo je odděleno ze stáda a to vše zkušeným jezdcem ze sedla koně? Druhou srpnovou neděli ovládnou na Šiklově mlýně jezdci na koních, kteří se utkají v rodeových i rychlostních...
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 1. srpna (PROTEXT) - Už jste někdy viděli, jak se chytá tele do lasa nebo je odděleno ze stáda a to vše zkušeným jezdcem ze sedla koně? Druhou srpnovou neděli ovládnou na Šiklově mlýně jezdci na koních, kteří se utkají v rodeových i rychlostních disciplínách. Letos je akce pořádaná ve spolupráci s Rodeo Corral. Na Rodeo aréně čekají diváky atraktivní dobytkářské disciplíny, jako je Cattle Penning, Calf Roping, Cattle Branding nebo Steer Wrestling a rychlostní disciplíny Pole Bending a Barrell Race. Závodit budou jak seniorští jezdci, tak i jezdci junioři. Po celý den vás bude bavit zábavný program ve westernovém městečku, otevřeny budou po celý den atrakce a také nezapomeňte navštívit největší přírodní amfiteátr přímo ve westernovém městečku a zhlédnout zde jak humorná, tak i dramatická divadelní představení nebo zvířecí a westernovou show. Celodenní nabitý program v celém areále Šiklova mlýna uzavře soutěž na elektrickém býku o krásnou výhru 5000 Kč. Kontakt: Více informací na tel.: + 420 566 567 400 nebo na www.sikland.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.