Nulová tolerance je populismus. My máme řešení.

Datum: 31.07.2014
Praha 31. července (PROTEXT) - Jedním z témat, kterým se Občanská konzervativní strana dlouhodobě věnuje, je otázka regulace loterií a jiných podobných her. Regulace tohoto celospolečenského fenoménu se v poslední době stala i díky častým změnám předmětem zájmu odborné...
Praha 31. července (PROTEXT) - Jedním z témat, kterým se Občanská konzervativní strana dlouhodobě věnuje, je otázka regulace loterií a jiných podobných her. Regulace tohoto celospolečenského fenoménu se v poslední době stala i díky častým změnám předmětem zájmu odborné a laické veřejnosti, ale také tématem občanských iniciativ a politických uskupení, které k tomuto fenoménu přistupují často spíše se zájmem zviditelnit sebe sama prosazováním líbivých, populistických a jednoduchých řešení, než ve snaze odborně diskutovat účinná a vyzkoušená regulativní opatření, při jejichž zavedení do praxe lze negativní důsledky sázkových her účinně eliminovat. Občanská konzervativní strana tak představuje nejen názorový protipól těmto populistickým tendencím, ale také silnou politickou platformu k prosazení moderní a účinné regulace tohoto významného hospodářského odvětví. Více na www.okstrana.cz Kontakt: www.okstrana.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.