Šiklův mlýn rozzářila ohňová a světelná show

Datum: 27.07.2014
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 27. července (PROTEXT) - Rodeo arénu na Šiklově mlýně opět po roce ovládl oheň, světelná show a kaskadérské kousky na koních, při kterých se tajil dech. To vše bylo spojeno v nádherný bájný příběh plný vzrušení a adrenalinu. Nechyběly...
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 27. července (PROTEXT) - Rodeo arénu na Šiklově mlýně opět po roce ovládl oheň, světelná show a kaskadérské kousky na koních, při kterých se tajil dech. To vše bylo spojeno v nádherný bájný příběh plný vzrušení a adrenalinu. Nechyběly krásné tanečnice představující symbol zrození, krásná souhra mezi koněm a jezdcem představující symbol souznění nebo jezdci na koních projíždějící ohnivými branami a opravdu dechberoucí světelná a ohňová show. Ale jak už to v příbězích bývá, na scénu vstoupilo také zlo. Dobro však nakonec zvítězilo a diváci tak byli svědky opravdu nádherného zakončení. Vše bylo doplněno ohnivými efekty, které krásně dokreslovaly celý příběh. Každý milovník ohňostrojů byl jistě ohromen ze závěrečného megaohňostroje doprovázeného hudbou. Kontakt: Více informací na tel.: + 420 566 567 400 nebo na www.sikland.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.