Šiklův mlýn roztančil Taneční festival

Datum: 20.07.2014
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 20. července (PROTEXT) - Tato sobota patřila všem milovníkům tance a westernu. Jako již tradičně každý rok se sjely do Šiklova mlýna desítky tanečníků z celé republiky ale i ze zahraničí. Sobotní mimořádná akce pod názvem "Taneční...
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 20. července (PROTEXT) - Tato sobota patřila všem milovníkům tance a westernu. Jako již tradičně každý rok se sjely do Šiklova mlýna desítky tanečníků z celé republiky ale i ze zahraničí. Sobotní mimořádná akce pod názvem "Taneční festival" velkolepě uzavřela celotýdenní kurz country tanců "Americký týden". Velký den to byl právě i pro tyto účastníky kurzu, pro které bylo vystoupení před diváky nabitou tribunou vyvrcholením celotýdenního pobytu. Tančil se line dance, klasické americké country, clogging nebo square dance, který se tancuje ve čtverylkách na jednoduchou anglickou nápovědu. Snad každý příznivec westernu se pak nemohl dočkat 18. hodiny a 30. minuty, kdy městečko navštívil samotný představitel hlavní role v nejlepším českém westernu Karel Fiala alias Limonádový Joe. Sám se pak i zúčastnil a ztvárnil hlavní roli ve večerní crazy show Westernové nebe. Návštěvníci si také mohli odnést fotografii či podpis této známé legendy. Program v amfiteátru byl uzavřen krásným velkolepým ohňostrojem. Kontakt: Více informací na tel.: + 420 566 567 400 nebo na www.sikland.cz ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.