Velkolepá ohňová, světelná a akrobatická show na Šiklově mlýně

Datum: 18.07.2014
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 18. července (PROTEXT) - Uprostřed prázdnin jsme si na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem již zvykli pohrávat si s ohněm a letos tomu nebude jinak. V sobotu 26. 7. po setmění rozzáří Rodeo arénu pyrotechnické efekty a dech se bude tajit i...
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 18. července (PROTEXT) - Uprostřed prázdnin jsme si na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem již zvykli pohrávat si s ohněm a letos tomu nebude jinak. V sobotu 26. 7. po setmění rozzáří Rodeo arénu pyrotechnické efekty a dech se bude tajit i u kaskadérských kousků. Nebude chybět ani mystický příběh, krásné tanečnice s hořícími vějíři a jezdci na koních projíždějící ohnivými bránami. Pravý adrenalin prožijeme při scénce s čtyřkolkami a tankem, který spálí vše, k čemu se jen přiblíží. Své famózní vystoupení předvede i PYROTERRA - profesionální ohnivá, světelná a akrobatická show působící po celé světové scéně. Finále bude patřit parádnímu megaohňostroji s hudebním doprovodem. Přijeďte i Vy tuto sobotu na Šiklův mlýn prožít krásný letní den plný zábavy, dobrodružství a adrenalinu. Příští víkend 2.8. se pak těšíme na všechny milovníky letadel. Přiletí k nám přes 120 letadel a hlavním hostem je Martin Šonka, pilot světové série Red Bull Air Race. Kontakt: tel.: + 420 566 567 400 nebo na http://www.sikland.cz. ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.