Síť WORD Network je nyní dostupná i v Africe

Datum: 17.07.2014
Detroit 17. července (PROTEXT/PRNewswire) - Síť WORD Network je nyní dostupná pro dalších 70 miliónů uživatelů ze střední a jižní Afriky. Podařilo se to díky nové smlouvě se společností ViewSat, která umožní další vysílání na družici IntelSat20. Síť WORD Network nabízí...
Detroit 17. července (PROTEXT/PRNewswire) - Síť WORD Network je nyní dostupná pro dalších 70 miliónů uživatelů ze střední a jižní Afriky. Podařilo se to díky nové smlouvě se společností ViewSat, která umožní další vysílání na družici IntelSat20. Síť WORD Network nabízí volný přístup k vysílacím stanicím všem obyvatelům zemí střední a jižní Afriky. "Těšíme se na spolupráci s firmou ViewSat, díky které dokážeme naše vysílání dostat k lidem po celé Africe. Díky tomuto novému partnerství zůstáváme jednou z největších africko-amerických náboženských sítí na světě!" řekl generální ředitel sítě WORD Network, Kevin Adell. Síť WORD Network, která byla spuštěna v únoru 2000, je dostupná ve více než 200 zemích a oblastech světa a na celém světě oslovuje více než 3 miliardy diváků. KONTAKT PRO MÉDIA: MORT MEISNER ASSOCIATES, MORT MEISNER, 248-545-2222 "Jsme rádi, že můžeme vysílat nabídku volných programů ze sítě Word Network v subsaharské Africe," řekla Safia Rana, ředitelka prodeje a marketingu ve firmě ViewSat.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.