10. výročí provozu bobové dráhy Harrachov

Datum: 13.07.2014
Harrachov (Semilsko) 13. června (PROTEXT) - V úterý, 15. července 2014, uplyne 10. let od okamžiku zahájení provozu bobové dráhy Harrachov. Na počest kulatého výročí proběhne na bobové dráze Harrachov od 17 hod. velká oslava. Oslava proběhne za přítomnosti významných představitelů...
Harrachov (Semilsko) 13. června (PROTEXT) - V úterý, 15. července 2014, uplyne 10. let od okamžiku zahájení provozu bobové dráhy Harrachov. Na počest kulatého výročí proběhne na bobové dráze Harrachov od 17 hod. velká oslava. Oslava proběhne za přítomnosti významných představitelů politické, komunální a podnikatelské sféry. Přítomen bude místopředseda Senátu PČR pan MUDr. Přemysl Svoboda, současná starostka města Harrachova paní Eva Zbrojová, bývalí starostové města pánové Tomáš Ploc a Václav Cajthaml, majitel harrachovských skláren, pivovaru a lázní pan ing. František Novosad, šéfové lyžařských areálů Harrachov, Rokytnice n/Jiz. a Špindlerův Mlýn a další významní představitelé regionu. Součástí oslavy bude i představení atraktivní novinky, která krkonošský Harrachov malinko přiblíží dokonce slavnému Hollywoodu v Los Angeles. Nové překvapení uvidí návštěvníci bobové dráhy Harrachov právě v úterý 15. 07. 2014. Provoz bobové dráhy Harrachov bude při této příležitosti v době 17:30 - 21 hod. zdarma. Pro příchozí bude připraveno zdarma pohoštění a plzeňské pivo, vše do vyčerpání zásob. Společnost První bobová a.s. se sídlem ve Špindlerově Mlýně provozuje ve Špindlerově Mlýně od léta 1997 historicky první bobovou dráhu na území ČR a od 15. července 2014 druhou bobovou dráhu v Harrachově. Součástí areálů bobových drah jsou i oblíbené lanové parky a bezplatné atrakce pro děti. Samozřejmostí je občerstvení, parkoviště a WC. Obě bobové dráhy i oba lanové parky byly postaveny bez jediné koruny dotace Evropské Unie!! Uvolňování desítek miliónů korun do výstavby podobných projektů, situovaných bohužel mnohdy i do nejnesmyslnějších míst, proto považují horští podnikatelé za nepřijatelné pro následnou výraznou deformaci trhu a jasné znevýhodnění ostatních podnikatelů. Horští podnikatelé mají za to, že dotace EU by měly směřovat do obecně prospěšných oblastí, nikoliv do jednotlivých oborů komerčního podnikání. Měly by být uvolňovány např. do modernizace infrastruktury obcí, kvalitních vozovek, dnes většinou v obludně dezolátním stavu, do vzdělání, školství, informatiky, atd. Horští podnikatelé jsou přesvědčeni, že některými dotacemi může být porušena i Ústava České republiky zaručující rovné podmínky pro podnikání. Protest proti nesmyslně směrovaným dotacím zazní v průběhu oslavy. V červenci a srpnu 2014 budou bobové dráhy Harrachov a Špindlerův Mlýn otevřeny denně od 10. do 21 hod. nebo podle zájmu veřejnosti i do 22. hod. Podrobnosti a obrázky na www.bobovka.cz Kontakt: Za společnost První bobová a.s. Ing. Vít Moudrý předseda představenstva (602 341 227, santori@volny.cz) ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.