Tisková zpráva hnutí Úsvit

Datum: 11.07.2014
Praha 11. července (PROTEXT) - Tisková zpráva hnutí Úsvit - Vyjádření k návrhu poslance ČSSD Stanislava Humla na zbavení českého občanství Petry Kvitové Moc gratulujeme Petře Kvitové k výhře na Wimbledonu - je to obrovská pozitivní reklama pro celou Českou republiku a...
Praha 11. července (PROTEXT) - Tisková zpráva hnutí Úsvit - Vyjádření k návrhu poslance ČSSD Stanislava Humla na zbavení českého občanství Petry Kvitové Moc gratulujeme Petře Kvitové k výhře na Wimbledonu - je to obrovská pozitivní reklama pro celou Českou republiku a můžeme být všichni hrdí, že máme takového skvělého reprezentanta. Na druhou stranu je velmi smutné, že si Petra z daňových důvodů přemístila bydliště do Monaka - je vidět, že ani jí se nechce darovat miliony státu, který je rozkrade a vyhodí na zbytečnosti. Náš stát musí začít hospodařit a chovat se tak, aby měli lidé více chuti daně platit. Jiná cesta v současném globalizovaném světě není. A teď už bohužel vidíme, že současná vláda rozhodně nebude motivací občanům k pocitu sounáležitosti s naší zemí. Myšlenky vládních poslanců trestat naše občany zbavením občanství za to, že nevěří naší zemi potom, co politici za 20 let předvedli, považuji za absolutně nepřijatelné a svědčí to o neuvěřitelně pokryteckém přístupu. Od vlády bych naopak čekal systémový plán na to, jak zvýšit důvěru občanů ve vlastní zemi. Hnutí Úsvit přímé demokracie již v této souvislosti návrhy předložilo - změny směrem k přímé odpovědnosti odpovědných a větší zapojení občanů do rozhodování o vlastní zemi. Tomio Okamura - předseda hnutí Úsvit Jan Zilvar, tajemník a tiskový mluvčí, mobil 739024400, tiskove@hnutiusvit.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.