Limonádový Joe vstoupí na Šiklově mlýně do Westernového nebe

Datum: 11.07.2014
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 11. července (PROTEXT) - V sobotu 19.7. vystoupí na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem Karel Fiala alias Limonádový Joe ve večerním představení "Westernové nebe". Již tradičně patří třetí týden na Šiklově mlýně kurzu country...
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 11. července (PROTEXT) - V sobotu 19.7. vystoupí na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem Karel Fiala alias Limonádový Joe ve večerním představení "Westernové nebe". Již tradičně patří třetí týden na Šiklově mlýně kurzu country tanců pod názvem "Americký týden", jehož vrcholem je sobotní Taneční festival s vystoupením nejlepších tanečních skupin všech žánrů i samotných účastníků kurzu s večerní crazy show tentokrát nazvanou "Westernové nebe" s Karlem Fialou v hlavní roli. Limonádový Joe u nás oslaví 50 let od natočení tohoto nejlepšího českého westernu. Karel Fiala přijede na svém bělouši a nebudou chybět ani známé árie "Whisky to je moje gusto" a "So far". Příjemným zpestřením pro návštěvníky bude i možnost vyfocení se s touto legendou našeho showbyznysu či získání jeho podpisu. Výjimečný víkend to bude i pro samotné organizátory Jiřího "Jeffa" Vašáka a jeho pražskou taneční skupinu Caramella, kteří tento rok na Šiklově mlýně oslaví 20. ročník. Kontakt: Více informací na tel.: + 420 566 567 400 nebo na www.sikland.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.