Petice proti nulové toleranci některých loterií na území ČR

Datum: 09.07.2014
Praha 9. července (PROTEXT) - Petice proti nulové toleranci některých loterií a jiných podobných her na území ČR My, níže podepsaní občané České republiky, v souladu s čl. 18 Listiny základních práv a svobod a zákonem č. 85/1990 Sb., o právu petičním, se obracíme na...
Praha 9. července (PROTEXT) - Petice proti nulové toleranci některých loterií a jiných podobných her na území ČR My, níže podepsaní občané České republiky, v souladu s čl. 18 Listiny základních práv a svobod a zákonem č. 85/1990 Sb., o právu petičním, se obracíme na Parlament České republiky a vyjadřujeme nesouhlas s nulovou tolerancí některých loterií a jiných podobných her (viz § 50 odst. 4 zákona č. 202/1990 Sb.). Nulová tolerance je podle nás, níže podepsaných petentů, pouze laciným populismem politických stran, který omezuje základní práva a svobody garantované Ústavou České republiky, svobodné podnikání, snižuje pracovní místa, neřeší problém s kriminalitou, bere peníze z daní pro rozpočty obcí a otevírá možnosti pro vznik černých heren a aktivity mafiánských praktik. My, níže podepsaní občané České republiky, chápeme a přes výše uvedené podporujeme regulaci problémových heren respektive míst, kde se loterie a jiné podobné hry provozují. Jsem ale pro ponechání této kompetence v rukou správy jednotlivých obcí a městských částí, které ve spolupráci s policií České republiky vyberou a zregulují problémová místa, nikoliv plošně zakážou loterie a jiné podobné hry. Celé znění petice a podpisový arch: http://okstrana.cz/petice/ Kontakt: http://www.okstrana.cz http://www.kdejepravda.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.