Mamutíkův vodní park byl slavnostně otevřen!

Datum: 08.07.2014
Dolní Morava (Ústeckoorlicko) 8. července (PROTEXT) - V sobotu 5. července byl slavnostně otevřen Mamutíkův vodní park, který je absolutní novinkou v České republice. Během celého dne probíhal zábavný doprovodný program a děti i dospělí si užili spoustu legrace. Park je nyní...
Dolní Morava (Ústeckoorlicko) 8. července (PROTEXT) - V sobotu 5. července byl slavnostně otevřen Mamutíkův vodní park, který je absolutní novinkou v České republice. Během celého dne probíhal zábavný doprovodný program a děti i dospělí si užili spoustu legrace. Park je nyní otevřený každý den a i vy můžete prozkoumat všechna jeho zákoutí. Zábavnou formou si vyzkoušíte různé fyzikální zákony a vlastnosti vody. Uvidíte, jak se chová, jakou má sílu a jak ji můžete využít. V tomto přírodním vodním areálu je totiž voda prvkem k hraní a experimentování. Všechny části tohoto vodního parku jsou interaktivní. Můžete ovládat směr potůčků, závodit s dřevěnými lodičkami nebo roztočit mlýnské kolo. V areálu se nachází další zajímavá zařízení a stroje, které určitě stojí za vyzkoušení. Mezi ty patří Tyrolský jez, Ztracené kolo, Elektrárna, Buchar, Archimédes nebo Závlaha. A po celodenním řádění ve vodním areálu si nezapomeňte užít skvělou gastronomii ve Wellness hotelu Vista nebo v chatě Slaměnka. V restauracích se vždy vaří z čerstvých potravin od lokálních dodavatelů. Celý den můžete završit příjemnou masáží, saunou nebo bazénem. Speciální wellness program je připraven i pro děti. Ubytujete-li se ve Wellness hotelu Vista, vstup do wellness centra, do Mamutíkova vodního parku i do dětského FUN parku máte zdarma. V parcích je denně otevřeno od 9.00 do 19.00 hod. Více informací o ubytování, Mamutíkově vodním parku a dalších aktivitách, které můžete v relax & sport resortu Dolní Morava podniknout, najdete na www.dolnimorava.cz a www.hotel-dolnimorava.cz. Pro více informací kontaktujte prosím mediální servis: Cammino… Dagmar Kutilová Tel.: +420 606 687 506 e-mail: kutilova@cammino.cz www.cammino.cz Kontakt: Wellness hotel Vista Velká Morava 46 561 69 Dolní Morava, Králíky www.dolnimorava.cz www.hotel-dolnimorava.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.