Finanční vyrovnání s prodejci autobusových jízdenek v New Yorku

Datum: 07.07.2014
New York 7. července (PROTEXT/PRNewswire) - Zákazníci, kteří si koupili autobusové jízdenky s neomezeným počtem nástupů a výstupů u společností Gray Line nebo CitySightsh v New Yorku mohou získat zpátky až 20 amerických dolarů za jednu jízdenku Následující zprávu zveřejňuje...
New York 7. července (PROTEXT/PRNewswire) - Zákazníci, kteří si koupili autobusové jízdenky s neomezeným počtem nástupů a výstupů u společností Gray Line nebo CitySightsh v New Yorku mohou získat zpátky až 20 amerických dolarů za jednu jízdenku Následující zprávu zveřejňuje právnická firma SUSMAN GODFREY LLP. Spor o finanční vyrovnání ve výši 19 milionů amerických dolarů se společnostmi Twin America, LLC, Coach USA, Inc., International Bus Services, Inc., CitySights LLC a CitySights Twin, LLC (společně označováni jako „obžalovaní"). V právním sporu, který probíhá u federálního soudu v New York City, byla vznesena žaloba na firmy Coach a CitySights, kvůli tomu, že se tajně dohodly na vytvoření společného podniku Twin America, v rozporu se státním i federálním zákonem. V obžalobě se uvádí, že tato nová společnost zaujala dominantní postavení v sektoru autobusových jízdenek s možností neomezeného počtu nástupů a výstupů (tzv. jízdenky typu "hop-on, hop-off") ve městě New York. Obžalovaní pak mohli stanovit fixní cenu jízdenek a oslabit konkurenci. V konečném důsledku tak byly ceny jízdenek pro cestující vyšší. Obžalovaní popírají, že by udělali něco špatného. Obecně se vyrovnání týká každého, kdo si zakoupil autobusovou jízdenku pro neomezené výstupy a nástupy u společností Gray Line nebo CitySights v New Yorku v období od 1. února 2009 do 16. června 2014. Z vyrovnávacího fondu bude vyplaceno: •Zákazníkům až 20 dolarů za jednu jízdenku typu Hop-On, Hop-Off splňující výše uvedené podmínky. •Náklady na vyrovnání, stejně jako poplatky za právníky a platby pro zástupce žaloby. Pokud ve vyrovnávacím fondu zůstanou po úhradě nároků, nákladů a daní nějaké finanční prostředky, budou věnovány Ministerstvu spravedlnosti, antimonopolní divizi anebo kanceláři nejvyššího státního zástupce v New Yorku. Důležité informace •Zákazníci, kteří chtějí získat náhradu, musí vznést nárok online nebo poštou do 19. ledna 2015. •Zákazníci, kteří nepodniknou žádné kroky, úhradu nedostanou a nebudou mít právo se soudit. •Zákazníci, kteří si chtějí zachovat právo žalovat odpůrce, se musí vyloučit z vyrovnání do 5. září 2014. •Zákazníci, kteří zůstanou ve vyrovnání, mohou vznést námitky do 5. září 2014. •Soud uspořádá slyšení o tomto případu 20. října 2014, aby zvážil, zda schválit vyrovnání a úhradu právních poplatků až do jedné třetiny z vyrovnávacího fondu, plus úhradu výdajů a platbu za zvláštní služby ve výši 20 000 amerických dolarů každému ze dvou zástupců žalující strany. Pro další informace o urovnání, nebo pokud chcete získat formulář pro vznesení nároku, navštivte internetové stránky na adrese www.TourBusSettlement.com nebo volejte 1-866-431-9265. KONTAKT: Drew D. Hansen Tel : 206-373-7384
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.