Dva mladíci se rozhodli změnit trh s reklamou. Podaří se jim to?

Datum: 07.07.2014
Praha 7. července (PROTEXT) - "Přestalo nás bavit dívat se na stále stejné, půl roku neaktuální polepy billboardů a všeobecně outdoorových ploch. Vytvořili jsme zcela nový systém, fungující na jednoduchém modelu s tím, že klademe důraz na aktuálnost, dostupnost informací...
Praha 7. července (PROTEXT) - "Přestalo nás bavit dívat se na stále stejné, půl roku neaktuální polepy billboardů a všeobecně outdoorových ploch. Vytvořili jsme zcela nový systém, fungující na jednoduchém modelu s tím, že klademe důraz na aktuálnost, dostupnost informací a rychlost vyřízení." Pomocí MyBillboards mohou klienti jednoduše obchodovat s reklamními plochami všeho druhu, jednoduše naplánovat cílenou reklamní kampaň, vyhledat si takovou plochu, která vyhovuje jejich představám. Majitelé reklamních ploch mohou portál využít jako strategický nástroj, i jako last minute, ocení přitom variabilitu a chytrost systému, který jim šetří spoustu práce. Každý majitel má dostupnou administraci svých reklamních ploch, možnost aktualizovat kalendář dostupnosti svých ploch a přehlednost informací o existujících pronájmech. Zájemce o plochu může sledovat nové plochy pomocí mobilní aplikace, která i tak jednoduchou orientaci na portálu ještě zjednodušuje. Vše rychle, jednoduše a bez provizí. "Přinášíme veškerý trh s reklamou na jedno místo." Chcete se o nás dozvědět víc? Přijďte na MyBillboards.cz Kontakt: http://www.mybillboards.cz info@mybillboards.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.