Strhující westernové závody tuto sobotu na Šiklově mlýně

Datum: 05.07.2014
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 5. července (PROTEXT) - O víkendu bude Šiklův mlýn rájem pro milovníky koní. V sobotu 12.7. se zde koná Velký den koní a bude se opravdu na co dívat. Hlavní program začne ve 14 hodin velkým průvodem koní. Nejlepší jezdci z celé České republiky...
Zvole nad Pernštejnem (Žďársko) 5. července (PROTEXT) - O víkendu bude Šiklův mlýn rájem pro milovníky koní. V sobotu 12.7. se zde koná Velký den koní a bude se opravdu na co dívat. Hlavní program začne ve 14 hodin velkým průvodem koní. Nejlepší jezdci z celé České republiky se pak se svými koňmi utkají v rychlostních závodech Barrel Race a Pole Bending. Návštěvníci se mohou těšit i na úžasné ukázky drezury ve španělském stylu Kladrubského a Lipického koně. Nebudou chybět ani ukázky parkuru a soutěž o nejkrásnějšího koně. Perličkou je rychlostní soutěž mezi koněm a čtyřkolkou. Ve večerních hodinách nás čeká soutěž v jízdě na elektrickém býkovi o 5000 korun, kterou doplní country bál. Celý příští týden na Šiklově mlýně probíhá kurz country tanců, který je již několik let uzpůsoben i mladé generaci a tak zde nechybí moderní hudba i choreografie. Celý týden je pak pod názvem Taneční festival zakončen sobotním představením jak účastníků kurzu, tak i nejlepších českých a zahraničních tanečníků a večerním úžasným crazy divadlem Westernové nebe. Tuto sobotu nás čeká jedna z nejtradičnějších akcí Šiklova mlýna a to Velký den koní. Od 10 hodin je kvalifikace jezdců do hlavního programu v rodeo aréně a od 14 hodin začíná samotný hlavní program Den koní. Jako první nás čekají závody Barrel Race (slalom mezi barely) a Pole Bending (slalom mezi tyčemi). Zde se utkají jak zkušení jezdci, kteří závody na Šiklově mlýně jezdí pravidelně, tak i noví účastníci a samozřejmostí jsou pak i závody dětí. V přestávkách mezi jednotlivými koly se diváci mohou přesvědčit o vynikající práci s koněm kaskadérského týmu na Šiklově mlýně. Uvidíte ukázky drezury koní a těšit se můžete i na parkurové skákání a diváky velmi atraktivní rychlostní závod mezi koněm a čtyřkolkou. Jsme zvědaví, kdo že pak vyhraje tento rok. Celý program bude zakončen soutěží o nejkrásnějšího koně. V podvečer nás k tanci naladí Country bál a ve 20 hodin začne soutěž v jízdě na elektrickém býkovi o 5000 korun. Od 10 hodin po celý den je však i standardní program ve westernovém městečku. Dopoledne můžete shlédnout humorné divadlo Karbaník Jim, chybět nebude ani Zvířecí a westernová show a po závodech na vás čeká i odpolední dramatické divadlo Návrat. Také budou po celý den otevřené atrakce, jako například lukostřelba, jízda na koních, vláček Union Pacific, Safari vlak, elektrický býk a další. Navštívit také můžete Fotopark Krokodýl a Strašidelný zámek Draxmoor v nedaleké Dolní Rožínce. Kontakt: tel.: + 420 566 567 400 nebo na http://www.sikland.cz. ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.