Publicis a Omnicom se dohodly na zrušení plánované fúze firem

Datum: 09.05.2014
PAŘÍŽ a NEW YORK 9. května (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Publicis Groupe S.A. (burzovní index Euronext Paris: PUB) a firma Omnicom Group Inc. (burzovní index NYSE: OMC) dnes společně oznámily, že se na základě vzájemné dohody rozhodly zrušit plánované sloučení obou firem....
PAŘÍŽ a NEW YORK 9. května (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Publicis Groupe S.A. (burzovní index Euronext Paris: PUB) a firma Omnicom Group Inc. (burzovní index NYSE: OMC) dnes společně oznámily, že se na základě vzájemné dohody rozhodly zrušit plánované sloučení obou firem. Důvodem byla neschopnost realizovat fúzi v rozumném časovém horizontu. Strany se navzájem zprostily všech závazků vůči sobě, které měly v souvislosti s plánovanou fúzí a žádná z nich nemusí platit žádné poplatky za zrušení dohody. Toto rozhodnutí jednomyslně schválilo vedení a správní rada společnosti Publicis Groupe a správní rada společnosti Omnicom. Ve společném prohlášení Maurice Lévy, předseda představenstva a generální ředitel Publicis Groupe, a John Wren, prezident a generální ředitel Omnicom Group uvedli: "Problémy, které bylo stále ještě nutné překonat, spolu s pomalým tempem postupu vytvořily takovou míru nejistoty, která by neprospěla zájmům obou firem, ani jejich zaměstnancům, klientům a akcionářům. Proto jsme se společně dohodli, že půjdeme dál nezávisle každý vlastní cestou. Samozřejmě, že si budeme nadále konkurovat, ale zachováme si velký vzájemný respekt." O společnosti Publicis Groupe Publicis Groupe (burzovní index Euronext Paris: FR0000130577, CAC 40) je jedna z největších skupin působících v oblasti komunikace na světě. Skupina nabízí kompletní nabídku služeb a znalostí v oblastech: digitální (DigitasLBi, Razorfish, Rosetta, VivaKi), reklamy (BBH, Leo Burnett, Publicis Worldwide, Saatchi & Saatchi), veřejných záležitostí, firemní komunikace a akcí (MSLGROUP), mediální strategie, plánování a odkupů (Starcom MediaVest Group a ZenithOptimedia), zdravotnické komunikace prostřednictvím společnosti Publicis Healthcare Communications Group (PHCG) a nakonec výroby značkových produktů prostřednictvím společnosti Prodigious. Firma působí ve 108 zemích a zaměstnává více než 62 000 odborníků www.publicisgroupe.com | Twitter: @PublicisGroupe | Facebook: www.facebook.com/publicisgroupe | LinkedIn: Publicis Groupe | http://www.youtube.com/user/PublicisGroupe | Viva la Difference ! O společnosti Omnicom Omnicom Group Inc. (index NYSE: OMC) je přední nadnárodní společností zabývající se marketingem a firemní komunikací. Skupina provozuje reklamní a mediální sítě pod značkou Omnicom a vlastní celou řadu specializovaných firem v oblasti reklamy, strategického plánování a nákupu mediálního prostoru, online a interaktivního marketingu, přímého a propagačního marketingu, vztahů s veřejností (PR) a dalších oborech. Své služby poskytuje více než 5000 klientům ve více než 100 zemích celého světa. www.omnicomgroup.com | Twitter: @Omnicom KONTAKT: Publicis Groupe: Peggy Nahmany, Firemní komunikace Tel : +33-0-1-44-43-72-83 Martine Hue Vztahy s investory Tel : +33-0-1-44-43-65-00 Stephanie Constand-Atellian Vztahy s investory Tel : + 33-0-1-44-43-74-44 Omnicom Group: Joanne Trout, Firemní komunikace Tel :+1-212-415-3669 Shub Mukherjee, Vztahy s investory Tel : +1-212-415-3011
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.