Společnost Omnicom Group uspořádá konferenční hovor

Datum: 09.05.2014
NEW YORK 9. května (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Omnicom Group Inc. (burzovní index NYSE: OMC) naplánovala na pátek 9. května 2014 v 14:30 (8:30 východního času) konferenční hovor o zrušení navrhované fúze s firmou Publicis Groupe. Telefonní čísla pro přístup do konferenčního...
NEW YORK 9. května (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Omnicom Group Inc. (burzovní index NYSE: OMC) naplánovala na pátek 9. května 2014 v 14:30 (8:30 východního času) konferenční hovor o zrušení navrhované fúze s firmou Publicis Groupe. Telefonní čísla pro přístup do konferenčního hovoru jsou (800) 707-9573 (domácí) a (612) 326-1000 (mezinárodní). Kromě toho bude tento konferenční hovor vysílán simultánně na internetu a archivován na adrese http://www.omnicomgroup.com/FinancialWebcasts. O společnosti Omnicom Omnicom Group Inc. (index NYSE: OMC) je přední nadnárodní společností zabývající se marketingem a firemní komunikací. Skupina provozuje reklamní a mediální sítě pod značkou Omnicom a vlastní celou řadu specializovaných firem v oblasti reklamy, strategického plánování a nákupu mediálního prostoru, online a interaktivního marketingu, přímého a propagačního marketingu, vztahů s veřejností (PR) a dalších oborech. Své služby poskytuje více než 5000 klientům ve více než 100 zemích celého světa. www.omnicomgroup.com | Twitter: @Omnicom KONTAKT: Kontakt pro tisk: Joanne Trout Joanne.Trout@omnicomgroup.com nebo AJ Goodman AJ.Goodman@ketchum.com Kontakt pro investory: Shub Mukherjee Shub.Mukherjee@omnicomgroup.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.