Výstava Hobby na českobudějovickém výstavišti 14. - 18. května

Datum: 06.05.2014
Praha 6. května (PROTEXT) - Letošní 23. ročník výstavy Hobby na českobudějovickém výstavišti, který se koná 14. - 18. 5. 2014, nově doplní také Rybářský veletrh. Stane se tak místem plným inspirace a námětů nejen pro kutily, zahrádkáře, stavebníky a chovatele, ale na své...
Praha 6. května (PROTEXT) - Letošní 23. ročník výstavy Hobby na českobudějovickém výstavišti, který se koná 14. - 18. 5. 2014, nově doplní také Rybářský veletrh. Stane se tak místem plným inspirace a námětů nejen pro kutily, zahrádkáře, stavebníky a chovatele, ale na své si přijdou i milovníci rybolovu. Pro návštěvníky je připraven bohatý doprovodný program s Velkou návštěvnickou soutěží, odbornými poradnami a praktickými ukázkami. Pavilon Z bude po dobu výstavy rozdělen do jednotlivých tematických dnů: Den vína a všeho, co k dobrému vínu patří (14. 5.), Den s Cechem malířů a lakýrníků ČR (15. 5.), Den s časopisem Receptář a společností CHEMOLAK Trade, spol. s r.o. (16. 5.), Den s Receptářem prima nápadů a s Dr. Přemkem Podlahou (17. 5.) a Den soutěžení (18. 5.). Program v tomto pavilonu obzvláštní medailon stálice české populární hudby, zpěvačky Ivety Simonové včetně autogramiády. Chybět nebudou ani ukázky vaření, kulinářská soutěž s televizním Receptářem prima nápadů a s Dr. Přemkem Podlahou či vystoupení známého kuchaře Petra Stupky i s ochutnávkami. Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO proběhne v pavilonu R3. Součástí programu je exhibice uměleckého zpracování stavebního materiálu YTONG v podání sochaře a designéra Mgr. Jiřího Ježe. Pavilon T2 hostí X. Mistrovství Evropy parketářů - soutěž 10 evropských týmů mladých parketářů do 25 let. V divoký západ se promění předvadiště s Rodeo show v podání nejlepších českých i zahraničních jezdců a návštěvníci shlédnou i ProRodeo Tour 2014, 4. ročník národního šampionátu nejvyšší rodeové soutěže v atraktivních disciplínách. O dobrou náladu se postarají v Pivovarské zahradě dechové kapely Samsonka, Malá muzika Nauše Pepíka, Rožmitálská Venkovanka, Březovská 10, Horalka z Domažlic, Sebranka z Vlašimi, Babouci, Šohajka a Jižani. V Letním amfiteátru se na pódiu během výstav vystřídají Jožka Šmukař s cimbálovou muzikou, Rangers Band, Tlustá Berta, Laura a její tygři, Abraxas a Kyanid. Novinkou je zavedení narozeninového vstupného. Pokud se shoduje den narozenin návštěvníka se dnem v termínu výstav Hobby a Rybářský veletrh, dostane 50% slevu na plnou či zlevněnou vstupenku (je nutné doložit, např. OP, průkaz ZTP, průkaz zdravotní pojišťovny apod.). Otevírací doba:středa - sobota9:00 - 18:00 hod. neděle9:00 - 17:00 hod. Vstupné: plné: 100 Kč zlevněné: 60 Kč školní: 20 Kč rodinné:220 Kč 2-denní:160 Kč Lipno Card - plné: 90 Kč Lipno Card - rodinné:200 Kč www.vcb.cz Kontakt: Bc. Šárka Kvapilová Útvar propagace, marketingu a reklamních služeb Výstaviště České Budějovice a.s. Husova 523, 370 21 České Budějovice Tel.: 387 714 261 Mob.: 606 761 462 kvapilova@vcb.cz www.vcb.cz www.facebook.com/vystavisteceskebudejovice
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.