Tisková zpráva hnutí Úsvit

Datum: 02.05.2014
Praha 2. května (PROTEXT) - Předseda muslimů v ČR Muníb Hasan Alravi, který vede dnešní protesty před ministerstvem vnitra, káže veřejně v mešitě muslimským rodičům, ať učí děti k nenávisti k nevěřícím a bijí je. Stovky muslimů v čele s předsedou Ústředí muslimských...
Praha 2. května (PROTEXT) - Předseda muslimů v ČR Muníb Hasan Alravi, který vede dnešní protesty před ministerstvem vnitra, káže veřejně v mešitě muslimským rodičům, ať učí děti k nenávisti k nevěřícím a bijí je. Stovky muslimů v čele s předsedou Ústředí muslimských obcí v ČR Muníb Hasan Alravi dnes protestuje před ministerstvem vnitra proti týden starému zásahu policie v pražské mešitě. Zdá se mi to jenom, nebo z nás všech dělají muslimové opravdu užitečné idioty? Již před třemi týdny jsem na svém facebooku upozornil, že stejný Muníb Hasan Alravi káže v brněnské mešitě veřejně muslimům a muslimkám, ať učí své dětí nenávisti k nevěřícím a fyzicky je trestali za to, že nechtějí praktikovat islám. Důkaz je v nahrávce zde http://www.youtube.com/watch?v=__YQxffxT-8 A připomínám, že podle analýzy britského listu The Daily Telegraph bude do roku 2050 každý pátý občan EU muslim. Jde mi z toho mráz po zádech. Kontakt: tiskový mluvčí Jan Zilvar tel.: 739024400 tiskove@hnutiusvit.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.