Výzkum Millward Brown: České matky a děti 2014

Datum: 30.04.2014
Praha 30. dubna (PROTEXT) - Millward Brown Česká republika realizoval studii, která mapuje životní styl a preference chlapců a dívek ve věku 7 – 15 let. Tuto studii společnost realizuje pravidelně, a proto disponuje i srovnatelnými daty z předchozích let. Kromě toho proběhl souběžně...
Praha 30. dubna (PROTEXT) - Millward Brown Česká republika realizoval studii, která mapuje životní styl a preference chlapců a dívek ve věku 7 – 15 let. Tuto studii společnost realizuje pravidelně, a proto disponuje i srovnatelnými daty z předchozích let. Kromě toho proběhl souběžně projekt, který mapoval životní styl a preference jejich matek. Vše na reprezentativním vzorku české populace. Zajímavá zjištění studie o českých maminkách: • České matky zastávají většinu domácích prací, otcové se podílejí jen na pouhém zlomku z nich a placené pomocnice nejsou v českých poměrech ještě zvykem. • Matky by v ideálním světě chtěly být méně hospodyněmi a být více partnerkami, podnikatelkami, milenkami, nebo mít čas samy pro sebe. Sice jsou mimořádně vytížené, ale 82 % z nich stále ještě stačí pravidelně připravovat teplé večeře. • Mít děti je pro ně obohacující a na škále 1 - 10 se ženy samy cítí šťastné na 8 a v mateřské roli dokonce na 10. Jako maminky se nejčastěji popisují jako „máma-kamarádka“, nebo jako „obyčejná máma“. • Jsou hodně aktivní na internetu a zdaleka nejde jen o vysmívané diskuse se spoustou smajlíků. Matky mají na internetu široký záběr témat a jsou schopny ovlivnit širší celospolečenskou diskusi. V příloze seznam zkoumaných témat. Cena závěrečného výstupu je 49.500 Kč bez DPH (report + tabulková příloha) Pro novináře: V případě zájmu o tiskové použití některého ze zkoumaných témat, prosím, kontaktujte: jaromir.chaloupek@millwardbrown.com GSM: + 420 608 270252
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.