Televize HARMONIE TV má novou grafiku a také pořady

Datum: 30.04.2014
Praha 30. dubna (PROTEXT) - Harmonie TV, kterou lze od začátku března sledovat i prostřednictvím terestriálního vysílání v Praze a Středních Čechách spouští k 30.4. 2014 zcela novou grafickou vizualizaci. "Grafická identita je jedním ze základních markantů každé televizní...
Praha 30. dubna (PROTEXT) - Harmonie TV, kterou lze od začátku března sledovat i prostřednictvím terestriálního vysílání v Praze a Středních Čechách spouští k 30.4. 2014 zcela novou grafickou vizualizaci. "Grafická identita je jedním ze základních markantů každé televizní stanice a my jsme tuto proměnu plánovali v rámci širších změn, které na Harmonii TV připravujeme. Mění se nejen grafika, ale také vysílací schéma, přibyly nové pořady a nové tváře, které budou moci diváci pravidelně vídat na naší televizi již od začátku května," říká Roman Anton, ředitel Harmonie TV. Nově se tedy na Harmonii TV budou moci diváci setkávat například s Evou Decastelo, Bořkem Slezáčkem, Paulou Wild a mnoha dalšími. Eva Decastelo moderuje talk show se zajímavými hosty, Bořek Slezáček má pořad o zajímavostech ze světa internetu a Paula Wild bude své hosty zpovídat a také radit v erotickém pořadu Erotikon. Nově také dostane prostor hudební pořad Rockparáda. "Máme uzavřenu smlouvu o poskytnutí práv na mnoho zajímavých filmů s hvězdami jako jsou Johny Depp, Sophia Loren, Jackie Chan, Gérard Depardieu, Whoopy Goldber a mnoho dalších. "Dokonce připravujeme zábavný pořad, který budeme vysílat živě," dodává Roman Anton. Televizní stanice Harmonnie TV je v nabídce kabelových operátorů s pokrytím asi 300.000 domácností a od března 2014 prostřednictvím terestriálního vysílání v Praze a Středních Čechách na kanálu 46. Znělka ke stažení: harmonie_jingle_15s.mp4 Kontakt: HARMONIE TV Na Zátorce 12, 160 00, Praha 6 e-mail: info@harmonietv.eu
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.