Sport, adrenalin a zábava pro každého na veletrhu SPORT EXPO 2014

Datum: 28.04.2014
Praha 28. dubna (PROTEXT) - Osmý ročník třídenního veletrhu sportovních potřeb a vybavení SPORT EXPO přivítá opět vstupným zdarma 8. až 10. 5. 2014 na Výstavišti v pražských Holešovicích návštěvníky všech věkových kategorií. Nenechte si ujít veletržní slevy špičkových...
Praha 28. dubna (PROTEXT) - Osmý ročník třídenního veletrhu sportovních potřeb a vybavení SPORT EXPO přivítá opět vstupným zdarma 8. až 10. 5. 2014 na Výstavišti v pražských Holešovicích návštěvníky všech věkových kategorií. Nenechte si ujít veletržní slevy špičkových sportovních firem. Veletrh SPORT EXPO je sice spjat s prestižním pražským mezinárodním maratonem, ovšem nenechte se zmást. Samotný veletrh není zdaleka jen pro profesionální sportovce. Doprovodný program veletrhu je maximálně atraktivní a vhodný pro celé rodiny. Své špičkové zboží Vám za akční veletržní ceny nabídne přes 80 českých i zahraničních vystavovatelů. Například ADIDAS, AMER SPORTS, ASICS, AXON SPORT, BAGO SPORT, COMPRESS SPORT, CRAFT, DIADORA, ENERVIT, ERAWAN, GARMIN, MAXIS, MIZUNO, MOOSE, MULTIPOWER, NORTHMAN, NUTREND, REGATTA, SALOMON, SCOTT, SIGG, SILVINI, SPORTISIMO, SWEEP, TRADE CREW, TRAIL POINT, VIVOBAREFOOT a mnozí další. A co víc, můžete si zdarma vyzkoušet adrenalinové lezení. Budou zde postaveny dvě boulderové věže, na kterých se leze bez lana a bezpečně padá do matrací. Ve dnech 8. a 9. 5. budou věže zdarma k dispozici všem, kdo chtějí lézt nebo si lezení jen vyzkoušet. 10. 5. proběhnou profesionální boulderové závody Boulder X. Závod bude započítán do rankingu ČHS a za cíl si klade udělat show vysokého standardu. „Těšte se také na autogramiádu a setkání se známou cvičitelkou Hankou Kynychovou, která se vám představí jinak, než jak ji znáte. Nebude chybět ani její charitativní taneční projekt Hejbejte se a zpívejte, pro děti z dětských domovů, který již osmým rokem pořádá její nadační fond,“ říká Markéta Holatová, tisková mluvčí z pořádají společnosti Incheba Praha. Soutěže o zajímavé ceny chystá na svém stánku také firma SPORTISIMO, která přichystala ke každému nákupu báječný dárek. Třídenní veletrh SPORT EXPO je otevřen ve čtvrtek 8. 5. od 12 do 20 hodin, v pátek 9. 5. a v sobotu 10. 5. vždy od 10 do 20 hodin. Vstupné je zdarma po celou dobu konání veletrhu. Registrace na soutěžní i nesoutěžní akce a vyzvedávání startovních čísel i doplňků probíhá během celého veletrhu. Další podrobné informace naleznete na www.sport-expo.cz nebo www.pim.cz Kontakt: Markéta Holatová tisková mluvčí, Incheba Praha mobil: +420 724 035 472, email: m.holatova@incheba.cz ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.