Tisková zpráva z konference Občanské konzervativní strany s podporu SsČR ze dne 14.3.2014

Datum: 14.03.2014
Praha 14. března (PROTEXT) - Občanská konzervativní strana dnes uspořádala tiskovou konferenci, během níž představila veřejnosti svůj politický program, kandidáty pro volby do Parlamentu EU a petici "Jsme proti regulaci soukromých zbraní a sebeobranných prostředků ze strany...
Praha 14. března (PROTEXT) - Občanská konzervativní strana dnes uspořádala tiskovou konferenci, během níž představila veřejnosti svůj politický program, kandidáty pro volby do Parlamentu EU a petici "Jsme proti regulaci soukromých zbraní a sebeobranných prostředků ze strany EU“. OK strana si klade za cíl vytvořit malý efektivní stát s jasnými férovými podmínkami pro poctivé a pracovité lidi. Konzervativní člověk je zodpovědný vůči své rodině, svému okolí a státu. Chce platit řádné daně, za které požaduje vzdělání pro své děti, zdravotní péči, bezpečnost, funkční soudnictví a jasnou adresnou sociální politiku pro ty, kteří to opravdu potřebují. Stát nesmí otravovat a omezovat byrokracií pracující občany ČR a dlouhodobě podporovat práceschopné obyvatelstvo sociálními dávkami. Naši stranu určitě nebudou volit zloději, podvodníci, líní lidé a osoby, co zneužívají sociální systém. OK strana chce apelovat na tzv. mlčící a slušnou většinu, která ztratila motivaci chodit k volbám. Celé znění TZ: http://okstrana.cz/tiskova-zprava-konference-obcanske-konzervativni-strany-ze-dne-14-3-2014/ Kontakt: Jiří Janeček, předseda OK strany, www.okstrana.cz, 731 142 999
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.