Rozjeďte zahradní sezónu ve stylu FOR GARDEN

Datum: 11.03.2014
Praha 11. března (PROTEXT) - Jaro o sobě dalo vědět ve velkém stylu a s ním se přihnala i zahradní sezóna. Přichází čas shánění nových rostlin, techniky, nářadí ale také nápadů a inspirace. Pokud jste také jedni z nadšených pěstitelů zahrad, kteří se rádi pouští do...
Praha 11. března (PROTEXT) - Jaro o sobě dalo vědět ve velkém stylu a s ním se přihnala i zahradní sezóna. Přichází čas shánění nových rostlin, techniky, nářadí ale také nápadů a inspirace. Pokud jste také jedni z nadšených pěstitelů zahrad, kteří se rádi pouští do kreativních úprav nebo Vás zahradničení zkrátka baví, neměli byste si nechat jít veletrh FOR GARDEN 2014, který je společně se souběžnými veletrhy vrcholem jarní části veletržní sezóny. O co se jedná? FOR GARDEN je jediný a největší veletrh v ČR, který je zaměřen kompletně na zahrady od A do Z. Najdete zde služby zahradních center, architektů a expozice všech oborů týkajících se zahrad, které Vás jenom napadnou. Letošní ročník je již 8. a letos bude zaručeně zase o něco lepší, než ten předchozí. Máme Vaši pozornost? Tady jsou vybrané tipy na firmy, které Vás určitě zaujmou! Pokud se v tvorbě zahrady spolehnete raději na profesionály a nechce se Vám věnovat čas experimentování, potom Vám doporučíme zahradní architektonická studia Living in green, Gabriel, s.r.o., Weiss & Wild nebo LandART atelier s.r.o. Do každé zahrady patří neodmyslitelně také kvalitní zahradní nábytek a když už jej sháníte, asi Vám půjde o to, aby vydržel co má a pokud možno dlouho. Spolehnout se můžete na výrobce nábytku ASKO, HARTMANN nebo dovozce nábytku z exotických dřevin FaKopa. Mimořádně kvalitní nábytek, slunečníky a polstry nabídne také česká pobočka firmy DOPPLER. Co se týká stavebních prvků pro zahrady, najdete obrovský sortiment u firmy Beton Brož, která se představí na ploše 300 m2 a vřele doporučit Vám můžeme také firmu Profi Terasy, která se specializuje na jedny z nejkvalitnějších dřevo-plastových (WPC) terasových prken od francouzského výrobce Silvadec, která jsou při rozhodování sázkou na jistotu. Velkou zajímavostí budou také expozice firem Floravil, která nabízí originální květinové mobiliáře a firmy STOA, která nabízí skvělé zahradní hry pro každou příležitost. Takže až budete vybírat nový zahradní grill u společnosti Progrill nebo nové rostliny u zahradních center Hraňo, EDEN nebo Zahradnictví Franc, určitě si nějakou hru vyzkoušejte. Aby nebyla výstava pouze o expozicích firem, bude pro Vás připraven také poučný doprovodný program. V pátek bude pro návštěvníky připraven soubor přednášek na téma "Trendy při tvorbě zahrad“, kde budou představeny vítězné Zahrady roku 2013 nebo novinky ve tvorbě biobazénů a jezírek. V sobotu na Vás čeká celodenní konference věnovaná tématu "Rodinná zahrada - spolutvůrce krajiny“. Přednášky Vám představí způsoby, jakými vytvořit harmonickou kompozici na Vaší zahradě. Na závěr potřebujete vědět jediné: 20. - 23. Března, PVA EXPO PRAHA Letňany a http://www.for-garden.cz/. Kontakt: Ing. Jan Podloucký, INT,s.r.o. e-mail: j.podloucky@int-cz.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.