Netradiční výzdoba bytu nebo kanceláře? Pixelové nálepky!

Datum: 07.03.2014
Praha 7. března (PROTEXT) - Že výzdoba bytu může být i zábava, chce dokázat nový web Mixpix.cz, který nabízí nálepky ve tvaru čtverečku/pixelu. Lepením čtverečků jeden vedle druhého lze totiž vytvořit originální a netradiční motivy. Baví vás vylepšovat si své okolí...
Praha 7. března (PROTEXT) - Že výzdoba bytu může být i zábava, chce dokázat nový web Mixpix.cz, který nabízí nálepky ve tvaru čtverečku/pixelu. Lepením čtverečků jeden vedle druhého lze totiž vytvořit originální a netradiční motivy. Baví vás vylepšovat si své okolí netradičními a zajímavými prvky? Nyní můžete pokrýt stěny svého bytu, nábytek, notebook nebo i auto nálepkami Mixpix. Čtvercové vinylové nálepky se dají v e-obchodě Mixpix.cz koupit ve 40 různých barvách. Stačí si vybrat svou velikost nálepek a motiv, a váš domov nebo kancelář může vypadat například jako v klasické videohře. Aktuálně lze na Mixpix.cz vybírat ze 14 tematických kolekcí obsahujících přes 260 motivů, nebo si zakoupit sadu nálepek a vytvořit si svůj vlastní design. Kontakt: Petr Sycha tel.: 603 97 96 96 e-mail: info@mixpix.cz Ing.Jaroslav Maňas tel. 724 177 489 e-mail: jaroslav.manas@preglife.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.