VIVA CABARET! No. 4 přivítá i hvězdy kabaretu Falešná Kočička

Datum: 05.03.2014
Praha 5. března (PROTEXT) - Viva Cabaret! No.4, Burlesque & Cabaret. Termín: 11. března 2013 od 20.00 hod. Místo: Grand Hotel Bohemia, sál Boccaccio, Králodvorská 4, Praha 1 Program: Komorně revuální program s dekadentními prvky a salónní atmosférou aneb...
Praha 5. března (PROTEXT) - Viva Cabaret! No.4, Burlesque & Cabaret. Termín: 11. března 2013 od 20.00 hod. Místo: Grand Hotel Bohemia, sál Boccaccio, Králodvorská 4, Praha 1 Program: Komorně revuální program s dekadentními prvky a salónní atmosférou aneb jedinečné a neopakovatelné spojení Kabaretu Falešná Kočička a erotické pointy v podobě burleskních tanečnic. Tentokrát se sejdou se zaměstnanci, klienti a sympatizanti dobře utajovaného hanbince Falešná Kočička. Očekávejte přehršli písní k poslechu a k tanci, originální verše, drezúry a kaskadérská čísla, která Vás příjemně vzruší. Pod přísným vedením kabaret-mamá Ester Kočičkové můžete při „osudových“ uměleckých výkonech vidět a slyšet členy absurdního souboru – vnadnou subretu (někdejší mistryni ve vrhu koulí), francouzskou guvernantku zamilovanou do veršujícího homosexuálního mladíka, malíře, bývalého pornoherce hrajícího na bicí, úlisného kněze, cikánského barona s kytarou, praktikujícího profesora biologie i zneuznaného seladona u brilantního klavíru. Účinkují: Ester Kočičková, Anna Polívková, Petra Nesvačilová, Lela Geislerová, Jakub Žáček, Václav Tobrman a další kolemjdoucí zákazníci. Burleskní tanečnice: Orphelia De Winter (Německo) a Terezia Mia (ČR) Cena vstupenky: 2.900,- Kč Zahrnuje: místo k sezení, program, welcome drink-champagne, pětichodové afrodiziakální menu Vstupenky a info: https://www.facebook.com/pages/VIVA-CABARET/154261718075181 Kontakt pro média: tarcaniova@m-communication.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.