Vítěz Templetonovy ceny za letošní rok bude zveřejněn 13. března

Datum: 03.03.2014
Londýn 3. března (PROTEXT/PRNewswire) - 44. vítěz výroční ceny za duchovní rozvoj v hodnotě 1,1 milionu liber Akce: Vyhlášení Templetonovy ceny Datum: 13. března 2014, 10:30 Greenwichského času (GMT) (Londýn), 6:30 Východního letního času (EDT) (New York) Místo...
Londýn 3. března (PROTEXT/PRNewswire) - 44. vítěz výroční ceny za duchovní rozvoj v hodnotě 1,1 milionu liber Akce: Vyhlášení Templetonovy ceny Datum: 13. března 2014, 10:30 Greenwichského času (GMT) (Londýn), 6:30 Východního letního času (EDT) (New York) Místo konání: British Academy, 10-11 Carlton House Terrace, Londýn Online na adrese http://www.templetonprize.org a na Twitteru přes @TempletonPrize Jméno letošního vítěze Templetonovy ceny bude zveřejněno ve čtvrtek 13. března na tiskové konferenci v Londýně v 10:30 Greenwichského času (GMT) (6:30 AM EDT), která se za účasti vítěze uskuteční v budově British Academy na adrese 10-11 Carlton House Terrace. Novináři, kteří se chtějí zúčastnit, musí kontaktovat mediální tým na níže uvedených kontaktech. Templetonova cena v hodnotě 1,1 milionu britských liber (asi 1,8 milionu amerických dolarů nebo 1,3 milionu eur) je jedním z nejvyšších světových peněžitých ocenění udělovaných jednotlivci již více než 40 let. Letošní držitel se připojí ke skupině 43 význačných laureátů. Loni cenu získal arcibiskup Desmond Tutu z Jihoafrické republiky. V roce 2012 byla udělena Dalajlámovi. Cena, která bude formálně předána v květnu v Londýně, je každoročně udělována žijící osobnosti, jež výjimečným způsobem přispěla k pochopení duchovního rozměru života, ať už prostřednictvím hlubokého porozumění, vědeckého objevu nebo praktické činnosti. Cena založená v roce1972 dnes již zesnulým investorem a filantropem Sirem Johnem Templetonem je hlavním nástrojem dobročinného poslání Nadace Johna Templetona, jež si klade za cíl podporovat objevy týkající se otázek smyslu lidské existence a nejzazší skutečnosti. Londýnská tisková konference bude vysílána živě na internetu na adrese http://www.templetonprize.org Videozáznam a fotografie budou k dispozici na této adrese krátce poté. Poznámka pro vydavatele U kandidátů na Templetonovu cenu se hodnotí tvořivost, inovace, důslednost a vliv jejich činnosti. Porota posuzuje především významné zásluhy při hledání a vysvětlování způsobů, kterými lidstvo vyjadřuje svou touhu po duchovním rozvoji. Pokud se chcete zúčastnit tiskové konference nebo máte nějaké dotazy, kontaktujte prosím tiskovou kancelář Templeton Press Office v CTN Steve Clarke Tel: + 44(0)20-7395-8938 Mobil: + 44(0)7990-566-865 Email: steve.clarke@ctn.co.uk Samantha Fitzsimmons Tel: +44(0)20-7395-4906 Mobil: +44(0)7806-809-095 Email: samantha.fitzsimmons@ctn.co.uk
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.