Rakouská výstava lodí – BOOT TULLN

Datum: 25.02.2014
Tulln (Rakousko) 25. února (PROTEXT/ots) - Největší a nejkomplexnější veletrh lodí a vodních sportů ve střední a východní Evropě 6. - 9. března 2014 Rakouská výstava lodí - BOOT TULLN pokračuje ve své úspěšné historii! Veletržní město Tulln hostí tuto akci již...
Tulln (Rakousko) 25. února (PROTEXT/ots) - Největší a nejkomplexnější veletrh lodí a vodních sportů ve střední a východní Evropě 6. - 9. března 2014 Rakouská výstava lodí - BOOT TULLN pokračuje ve své úspěšné historii! Veletržní město Tulln hostí tuto akci již 43 let. Co čeká na návštěvníky v letošním roce? Veletrh v Tullnu, který se bude konat na začátku března, představí nejnovější vývoj v lodním průmyslu a v oblasti vodních sportů a sportovního potápění v Rakousku. Přibližně 370 nejvýznamnějších vystavovatelů představí své novinky a poskytne působivý pohled na odvětví. Pod heslem - fascinující vodní sport - uvidíte rozmanitost exponátů rakouské výstavy lodí: Vystavovány budou plachetnice i motorové jachty, velké plachetnice i lodě s turbínovým motorem, motorové čluny i ekologicky šetrnější čluny s elektromotorem, navigační zařízení, sportovní katamarány, kajaky, kanoe, gumové rafty, šlapadla a veslice. Bude zde rovněž unikátní nabídka námořních zařízení. Vše pro uspokojení potřeb potápěčů. Organizátoři charterů, školy plachtění, přístavy a turistické informace o nejlepších destinacích pro vodní sporty doplní toto spektrum. Novinka : Stand Up Paddling (Pádlování ve stoje): na výstavě najdete extra prostor. Značky na výstavě: Do Tullnu směřují následující loděnice: Avar Yachts, Bavaria, Beneteau, Delphia, Dufour, Esse, Hanse, Jeanneau, Seascape, Sunbeam, Salona, Saphire a mnoho dalších. Na výstavě bude hojně zastoupený i sektor motorových člunů: Bavaria, Beneteau, Elan, Sea Ray, Quicksilver, Frauscher, Four Winns, Pearl Sea, Boesch, Crescent, Galeon, Zar Formenti, Stingray a mnoho dalších. Kontakt: Messe Tulln GmbH 3430 Tulln/Rakousko Tel: + 43 2272 624 030 Web: www.messe-tulln.at Email: messe@tulln.at
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.