Mistrovství České republiky 2014 ve standardních tancích

Datum: 19.02.2014
Praha 19. února (PROTEXT) - Mistrovství České republiky 2014 ve standardních tancích se uskuteční v sobotu 22.2.2014 ve Velkém sále paláce Lucerna, Praha 1 Štěpánská 61. Téměř tři stovky nejlepších tanečních párů z celé České republiky budou soutěžit o prestižní...
Praha 19. února (PROTEXT) - Mistrovství České republiky 2014 ve standardních tancích se uskuteční v sobotu 22.2.2014 ve Velkém sále paláce Lucerna, Praha 1 Štěpánská 61. Téměř tři stovky nejlepších tanečních párů z celé České republiky budou soutěžit o prestižní titul Mistra České republiky v kategoriích Junior I do 14ti a Junior II do 16ti let, v kategorii Mládež do 18ti let, Dospělí do 35 let, Senior I nad 35 let, Senior II nad 45 let, Senior III nad 55 let a letos poprvé i nově v kategorii TOP 21 a Profi. Tančit se bude pět standardních tanců: Waltz, Tango, Valčík, Slowfoxtrot a Quickstep. "Ano, bude to den plný krásy a elegance, kultivovaného pohybu a podmanivých melodií. V záři reflektorů předvedou naše špičkové taneční páry odborné porotě, ale také divákům výsledky své celoroční práce," slibují pořadatelé Jiří Ševčík a Dobromil Nováček. Finišující závěrečné tréninkové přípravy v tanečních klubech naznačují, že nejen na parketu, ale i v hledišti bude panovat strhující soutěžní horečka. Účast nejlepších tanečních párů ve spojení s reprezentativními prostory paláce Lucerna, který dýchá atmosférou noblesy a výjimečnosti zaručuje, že mistrovství České republiky ve standardních tancích bude vysoce hodnotným uměleckým zážitkem a nezapomenutelnou přehlídkou krásy sportovního tance. Divákům nejen v hledišti, ale také doma u televizních obrazovek chceme přiblížit taneční sport a ukázat standardní tance v celé jejich kráse. "Přijďte na vlastní kůži prožít neopakovatelnou atmosféru spojení kouzla tance a krásného prostředí při této vrcholné taneční soutěži!“ zve Jiří Ševčík. Vstupenky si můžete zakoupit v předprodejní síti Ticketpro na http://www.ticketpro.cz Kontakty na pořadatele: Jiří Ševčík, Studio Bohemia Praha, email: studiobohemia@seznam.cz Dobromil Nováček, agentura DANCE, email: dance.novacek@volny.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.