Autosalon Klokočka podporuje Fond ohrožených dětí

Datum: 09.12.2013
Praha 9. prosince (PROTEXT) - Šek na částku 250.000 Kč převzala z rukou Jana Klokočky, majitele společnosti Autosalon Klokočka Centrum a.s., JUDr. Marie Vodičková, předsedkyně občanského sdružení Fondu ohrožených dětí. Tato částka byla věnována na podporu projektu Klokánek,...
Praha 9. prosince (PROTEXT) - Šek na částku 250.000 Kč převzala z rukou Jana Klokočky, majitele společnosti Autosalon Klokočka Centrum a.s., JUDr. Marie Vodičková, předsedkyně občanského sdružení Fondu ohrožených dětí. Tato částka byla věnována na podporu projektu Klokánek, který ohroženým dětem nabízí namísto ústavní výchovy přechodnou rodinnou péči. Předání se uskutečnilo v prostorách terminálu Audi v areálu Autosalonu Klokočka na Praze 6. Více o akci naleznete na http://www.klokocka.cz Kontakt: Ing. Kateřina Hanzlíková vedoucí oddělení marketingu Autosalon Klokočka Centrum a.s. Centrum vozů Volkswagen, Audi, SEAT a ŠKODA Borského 876, 152 00, Praha 5 tel. +420 251 005 506, mobil +420 724 026 545 e-mail: katerina.hanzlikova@klokocka.cz web: http://www.klokocka.cz ČTK ke zprávě vydává fotografii, která je k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.