Basit Igtet představuje plán na obnovu Libye

Datum: 21.11.2013
Benghází (Libye) 21. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Basit Igtet, zakladatel nadace Independent Libya Foundation a speciální vyslanec libyjského Národního přechodného výboru, zveřejnil ambiciózní "Plán pro Libyi", jehož cílem je pomoci libyjskému lidu obnovit svou zemi....
Benghází (Libye) 21. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Basit Igtet, zakladatel nadace Independent Libya Foundation a speciální vyslanec libyjského Národního přechodného výboru, zveřejnil ambiciózní "Plán pro Libyi", jehož cílem je pomoci libyjskému lidu obnovit svou zemi. Pan Iglet, je podnikatel, který považuje stávající vedení země za odtržené od řadových občanů Libye a chce se stát integrující součástí nové a dynamické Libye. (Fotografie: http://photos.prnewswire.com/prnh/20131121/DC21665) Igletův plán se zaměřuje na položení základů funkčního státu v období do roku 2015. Mezi hlavní body tohoto plánu patří: •Orientace na koncept usmíření a přijetí tohoto konceptu •Odzbrojení nezákonných milicí a ozbrojených složek •Obnova vzájemné důvěry zavedením poctivého a efektivního soudního systému •Obnovit důvěru v Libyi v mezinárodním měřítku zavedením dobré samosprávy a řádného finančního řízení •Poskytnout reparace a znovu spojit rodiny, tak, že osoby které byly vystěhovány do Egypta a Tuniska budou pozvány zpět •Obnovit domy zničené během revoluce a vytvořit lepší veřejné služby, zejména v oblasti dodávek energií a vody •Spojit se se soukromým sektorem za účelem obnovy infrastruktury v Libyi •Obnovit těžbu ropy v Libyi, což je hlavní zdroj příjmů země, stažením milicí z ropných rafinérií •Podporovat vyšší úroveň vzdělávání a vytvořit plně funkční systém zdravotní péče. Úplné znění textu "Plán pro Libyi (A Plan for Libya)" je k dispozici zde. Pan Inglet říká: "Od revoluce se toho změnilo jen málo. Máme rozbitou ústřední vládu, vysoké procento korupce, chybějící průhlednost, vyhnané občany, bezpečnostní problémy, místní milice a ozbrojené složky, které mezi sebou bojují, nedostatečnou infrastrukturu a těšíme se velmi malému respektu ze strany mezinárodních společenství. Bez fungující ekonomiky v zemi nemůže být bezpečno. A bez bezpečnosti nemáme budoucnost. Mým cílem je pomoci libyjskému lidu vybudovat bezpečnou a udržitelnou budoucnost. To však závisí na vytvoření dobře fungující vlády." Upozornění pro vydavatele Basit Igtet (43) je libyjské národnosti. Má podnikatelské zájmy v oblasti stavebnictví a projektování námořních a leteckých konstrukcí. V roce 2011 založil nadaci Independent Libya Foundation na podporu rebelského hnutí v Libyi a za účelem získání celosvětové podpory a dosažení uznání Národního přechodného výboru (NTC - National Transitional Council) jako jedinou legitimní vládnoucí složku v Libyi. Ve stejném roce byl jmenován speciálním vyslancem NTC pro humanitární pomoc v Severní a Jižní Americe. http://www.basitigtet.com/ https://www.facebook.com/BIgtet https://twitter.com/BasitIgtet KONTAKT: USA: Kelsea Michael, 001-646-266-1559, media@bevelpr.com, Evropa: Mark Rogerson, 00 44 7885 638810, mvlrog@aol.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.