8 tisíc eur za váš kreslený vtip

Datum: 14.11.2013
Brusel 14. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - V roce 2014 proběhne opět nový ročník soutěže The Press Cartoon Europe (PCE), který nabídne vysoké finanční odměny pro vítěze soutěže o nejlepší kreslený vtip, který během roku 2013 vyšel v novinách nebo časopise v některé...
Brusel 14. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - V roce 2014 proběhne opět nový ročník soutěže The Press Cartoon Europe (PCE), který nabídne vysoké finanční odměny pro vítěze soutěže o nejlepší kreslený vtip, který během roku 2013 vyšel v novinách nebo časopise v některé ze zemí Evropy. V předchozích pěti ročnících soutěže, jíž se zúčastnilo několik stovek kreslířů z celé Evropy, byli vítězové ze Švédska (Riber 2009), Německa (Burkhard Mohr 2010), Belgie (Karl 2011), Nizozemska (Jos Collignon 2012)a Francie (Michel Cambon 2013). Vítěz letošního ročníku soutěže PCE získá hlavní cenu 8000 eur v hotovosti, druhý a třetí v pořadí pak získají každý po 1000 eur. Do soutěže se mohou přihlásit pouze kreslené vtipy a komiksy, které byly zveřejněny v průběhu roku 2013. Každý kreslíř smí do soutěže přihlásit maximálně 3 své práce, a to až do 1. ledna 2014. Přihlášky zasílejte e-mailem na adresu evi@presscartoon.com. Do soutěže budou zařazeny pouze přihlášky zaslané e-mailem. Na stejné e-mailové adrese si můžete vyžádat také další podrobnosti, včetně pravidel soutěže a registračního formuláře. Účast v soutěži PCE je zdarma. Zdroj: Press Cartoon Europe (PCE) Kontakt: karel.anthierens@telenet.be (telefon +322-475744323) nebo evi@presscartoon.com Web: http://www.presscartoon.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.